MICHAEL JACKSON

Rak kože i anoreksija uništavaju kralja popa

Nedavno se proširila vijest da kralj popa Michael Jackson (50) boluje od raka kože, koji se počeo pojavljivati na gornjem dijelu tijela i licu, a sada se navodno bori s još jednom zdravstvenom poteškoćom. Slavni glazbenik odbija jesti pošto strahuje da će mu prekomjerna težina odmoći u borbi protiv raka. Navodno jede samo jednom dnevno te je spao na 44 kilograma. Njegov imunitet toliko je oslabljen da se liječnici pribojavaju bilo kakvog operacijskog zahvata.

Za tešku bolest glazbenik, koji je nedavno najavio svoj veliki povratak na scenu nastupima u londonskoj O2 Areni, saznao je prošlog mjeseca. Dermatolozi s Beverly Hillsa, čiji je stalni pacijent, vjeruju da je bolest povezana s vitiligom, bolešću koja utječe na pigmentaciju kože, a od koje Jackson boluje već godinama

– Jako se zabrinuo i počeo očajavati ali doktori su ga utješili tvrdnjom da je rak izlječiv te da će ozdraviti – izjavio je tada izvor blizak pjevaču., koji je najavio da planira, unatoč zdravstvenim problemima, održati 50 rasprodanih koncerata. No, britanski mediji, ali i Jacksonovi obožavatelji, nagađaju da će pjevač morati otkazati plan o velebnom povratku na scenu.

Gordana Kolanović

Linker
16. travanj 2024 22:41