BOLESNI OTAC

Rade Šerbedžija napustio snimanje filma Angeline Jolie

Rade Šerbedžija naprasno je prekinuo snimanje filma u Budimpešti zbog ozbiljno narušenog zdravlja oca Danila! Šerbedžija, koji tumači jednu od glavnih uloga u filmu redateljice Angeline Jolie , u subotu je oko 15 sati napustio hotel Four Seasons i u pratnji supruge Lenke Udovički i svojih kćeri krenuo u Beograd, u posjet bolesnom 97-godišnjem ocu, piše Jutarnji list.

– Situacija je jako ozbiljna. Morao sam prekinuti snimanje. Angelina je shvatila o čemu se radi. Ne znam kad se vraćam, sad mi je najvažnije vidjeti oca – rekao je vidno zabrinut Šerbedžija čije umorno lice nije uspjelo skriti suze.

Šerbedžija je još u petak kasno navečer bio na filmskom setu budući da trenutno ima noćna snimanja.

– Umoran sam. Angelina je zahtjevna, ali odlično radi svoj posao. Zadovoljna je glumačkom ekipom i do subote sve je išlo glatko – rekao je Šerbedžija.

Angelina Jolie u Budimpeštu je stigla prije desetak dana kad je u malom gradiću Fotu, petnaestak kilometara od Budimpešte, počela snimati prve kadrove svog redateljskog debija – ljubavnu priču između mlade Muslimanke i Srbina koji se neposredno prije izbijanja rata u Bosni i Hercegovini upoznaju i jedno u drugo zaljube.

Glumica će u Budimpešti snimati film sljedeća dva mjeseca, nakon čega će snimanje nastaviti u Sarajevu. Proteklih deset dana cijela Mađarska živi u znaku Angeline Jolie, a stvar je dodatno potpalio i nedavni dolazak Brada Pitta u Budimpeštu.

Neodoljivi tata Brad Pitt

Glumci zajedno sa svojom djecom žive u elitnom kvartu u Budimu, na imanju od oko 8000 kvadratnih metara koje je opasano visokim kamenim zidinama i pod stalnom prismotrom tjelesnih čuvara.

Oko kuće neumorno šetaju susjedi ili brojni fanovi u nadi da će vidjeti slavni glumački par, no svaki pokušaj unaprijed je osuđen na propast.

Najmlađi članovi obitelji Jolie-Pitt pohađaju prestižnu francusku školu u kvartu Mariaremetei, 15 minuta od njihova budimpeštanskog doma, dok Angelina trenutno nastavlja snimanje filma u Raleigh Studiju, jednim od najvećih filmskih studija u Europi.

Tomislav Mamić / Jutranji list

Linker
28. travanj 2024 17:51