IZA KAMERE

Rachel Weisz: Prava Bondova djevojka

Britanski glumac Daniel Craig (44), koji u ulozi Jamesa Bonda ponovno spašava svijet, uistinu može biti zadovoljan. “Skyfall”, treći film u kojem tumači lik agenta 007, nakon prvog vikenda prikazivanja u Velikoj Britaniji zaradio je 20,1 milijun funta, više od ijednog drugog filma o Bondu, a obara rekorde i u Hrvatskoj – u četiri dana prikazivanja vidjelo ga je gotovo 60 tisuća ljudi i donio je zaradu od dva milijuna kuna.

Craig se ne može požaliti ni na privatni život. Dvije godine, od toga godinu i pol u braku, ljubi britansku kolegicu Rachel Weisz (42), najpoznatiju po filmovima “Mumija”, “Neprijatelj pred vratima” i “Brižni vrtlar”. Craig se sa suprugom potkraj listopada pojavio na svjetskoj premijeri filma “Skyfall”, ali ne na crvenom tepihu ispred londonskog Royal Albert Halla, jer je Rachel Weisz htjela zaobići brojne fotoreportere, već na zabavi nakon premijere.

– Nema ničeg ljepšeg od subotnjeg izležavanja na kauču s voljenom osobom dok pada kiša – priznao je romantični Craig, koji je kuću u londonskom kvartu Primrose Hill, u kojem živi i kuharska zvijezda Jamie Oliver, opremio i spravama za vježbanje, a sa suprugom često ode i trčati po obližnjim brežuljcima.

Napisao Damir Leljak

Pročitali ste dio teksta o Danielu Craigu i njegovoj životnoj partnerici Rachel Weisz, a više o tome tko je bio na njihovom vjenčanju, kako je svijet otkrio njihovu vezu i hoće li imati zajedničku djecu pročitajte u tiskanom izdanju Glorije (br. 931) ili se pretplatite na PDF izdanje.

Linker
26. travanj 2024 06:44