JENNIFER ANISTON I JOHN MAYER

Prvi zajednički intervju

Glumica Jennifer Aniston (40) i njezin dečko, glazbenik John Mayer, na dodjeli Oscara dali su svoj prvi zajednički intervju. Zvijezda serijala “Prijatelji” i njezin devet godina mlađi dečko otkrili su koliko su sretni zajedno. Inače tajnovita glumica očito je odlučila okrenuti novi list te podijeliti sreću s cijelim svijetom nakon što je na najglamurozniji događaj u Hollywoodu dovela Mayera kao “službenog” dečka. Aniston se u Kodak Theatreu pojavila u ulozi prezenterice te je s komičarom Jackom Blackom proglasila dobitnika u kategoriji za najbolji dugometražni animirani film.

Par je pristao na zajednički intervju za Oprah Winfrey show, čime su dokazali da je njihov razgovor o vezi u javnosti za njih poseban korak u odnosu.

– Ovo je prvi put da sam uopće prošetao crvenim tepihom s nekim, to je za mene velika stvar – objasnio je glazbenik upitan je li sretan što se pojavio s djevojkom na dodjeli.

Jennifer Aniston bila je manje rječita, ali njezin zaljubljeni pogled i činjenica da se lagano zarumenjela kad ju je voditeljica pitala jesu li zadovoljni zajedničkim pojavljivanjem, govorili su više od riječi.

– Veoma smo sretni – skromno je i kratko zaključila glumica.

Gordana Kolanović

Linker
23. travanj 2024 12:51