MEL GIBSON

Prvi izlazak s novom curom

Kada je sinoć došao na premijeru filma “X-Men Početak: Wolverine” u Los Angelesu, Mel Gibson nimalo nije izgledao kao čovjek koji prolazi kroz mučni razvod i uskoro bi mogao izgubiti gotovo 500 milijuna dolara. Slavni glumac veselo se smiješio dok je na crvenom tepihu hodao sa svojom novom djevojkom, ruskom pjevačicom Oksanom Grigorijevom, a iako je spremno pozirao fotoreporterima, novinarima izjave nije davao. Govorio je, pak, njegov glasnogovornik.

– Mel je živio kao samac gotovo tri godine i lijepo je vidjeti ga kako izlazi van i uživa – kazao je glumčev glasnogovornik američkom tjedniku People.

Par dana prije Uskrsa, Melova supruga Robyn Gibbson, s kojom je u braku 28 godina, podnijela je zahtjev za rastavu braka, a ubrzo se doznalo da par ne živi zajedno već gotovo dvije godine. Krenule su brojne spekulacije o razlozima kraja njihove ljubavi, pa su mediji objavili da 53-godišnji glumac ima ljubavnicu – Ruskinju Oksanu. Problem je nastao kada su razni mediji otkrili čak četiri Oksane, koje bi mogle biti njegove nove ljubavi, no “pobjednica” je na kraju pjevačica Grigorijeva, koja albume snima za Gibbsonovu diskografsku kući Icon Records. Ovo joj nije prva ljubav s poznatim glumcem, jer već ima 11-godišnjeg sina kojeg je dobila u vezi s britanskim glumcem Timothyjem Daltonom, bivšim Jamesom Bondom.

Pročitajte više:

MEL GIBSON: Utjeha u crkvi MEL GIBSON: Razvod nakon 28 godina

Linker
29. travanj 2024 03:17