RECENZIJE

Prvi dojmovi o novom rješenju za suhu i oštećenu kosu

Finalistice našeg reality nagradnog natječaja nastavljaju s testiranjem NIVEA Repair & Targeted Care šampona i regeneratora, a mi vam donosimo njihove prve dojmove nakon samo jednog tjedna korištenja.

Već nakon prvog pranja inovacijski proizvodi NIVEA-e oduševili su Ivanu Župu, Dijanu Čabrajić, Isidoru Poljak, Natašu Mrkušić i Helenu Grabušić, koje bi proizvode namijenjene oštećenoj i suhoj kosi preporučile svima.

Pročitajte njihove prve dojmove!

Ivana Župa iz Splita na svojoj je problematičnoj kosi isprobala NIVEA-ine nove proizvode, a razliku je primijetila odmah.

FOTO: Vojko Basic/EPH

– Već nakon prvog korištenja proizvoda ostala sam zapanjena mekoćom i podatnošću kose. Moja oštećena kosa bila je svilenkasta i sjajna nakon samo jednog pranja – kao nakon skupog tretmana u frizerskom salonu. Napokon sam pronašla proizvod u koji se mogu pouzdati – opisala je svoje iskustvo Splićanka. Ivanu je odmah osvojio suptilan miris šampona i bogata pjena, a izrazito je zadovoljna i s regeneratorom čije ju je djelovanje podsjetilo na maske za kosu.

Suha i kovrčava kosa Isidori Poljak stvarala je brojne probleme, osobito s raščešljavanjem, a NIVEA Repair&Targeted Care proizvodi prošli su njezin test nakon što je bez problema raščešljala svoje kovrče, ali i one svoje kćeri.

Matea Petrovic / EPH

FOTO: Matea Petrovic /EPH

– Pravi je test prošao kada sam regenerator testirala na kćeri koja ima afro kovrče koje je gotovo nemoguće raščešljati. Kosa ostane sjajna, a kovrče savršeno definirane. Kvalitetom me podsjeća na preparate za obnavljanje za obojenu kosu koje se ne može kupiti bez boje za kosu. Tu je sad Nivea Repair&Targeted Care regenerator – napisala je Isidora na kojoj su prijateljice odmah primijetile promjenu.

Dijana Čabrajić svakako će NIVEA Repair & Targeted Care šampon i regenerator preporučiti drugima, osobito ako je njihova kosa gusta i blago valovita, baš poput njezine. Ugodan miris šampona i lako ispiranje regeneratora nakon kojeg kosa ne ostaje masna oduševili su Dijanu, koja je osobito zadovoljna što su vlasi kose nakon feniranja urednije nego inače.

FOTO: Matea Petrovic/EPH

Duga i suha kosa Nataše Mrkonjić iz Slavonskog Broda preporođena je nakon samo dva pranja, a s NIVEA Repair&Targeted Care proizvodima više ne mora svoju zahtjevnu kosu šamponirati dvaput. Svoje dojmove o NIVEA-inim proizvodima podijelila je kroz stihove.

FOTO: Danijel Soldo/EPH

“Poštar čim je došao,

ja potpisala, on otišao

A onda bacih se na pranje kose svoje

Zadovoljstvo za mene pravo bilo to je

Odmah me zadivila tekstura krasna

Nježna, lagana, mila

Odmah sam se osjećala kao vila.

Cijeli tjedan kosa mi blistala

I još, da se ruzmijemo, blista

Samo operem ju kad više nije tako čista

Oprala sam taj tjedan svoju kosu dva puta

ŠTO JE NAJVAŽNIJE – KOSA MI NIJE KRUTA, a mama zbog visokog računa za vodu ljuta!

Zagrepčanka Helena Grabušić jednom tjedno oblikuje kosu uređajima, a godinama ju i boji pa je već dugo bila u potrazi za pravim proizvodima koji bi njenoj dugoj kosi vratili sjaj unatoč svemu čemu je dosad bila izložena.

FOTO: Matea Petrovic/EPH

– Znate li osjećaj kad nakon dugo vremena pronađete ono što dugo tražite? Baš tako se ja osjećam otkad sam probala novi NIVEA Repair & Targeted Care šampon i regenerator. To je bila “ljubav na prvi pogled”, odnosno na prvo korištenje. Napokon sam otkrila proizvode koji su već nakon prvog pranja mojoj kosi dali sve što joj je potrebno – napisala je Helena i otkrila kako su je osvojili miris i tekstura šampona kojeg ne treba nanositi mnogo jer se jako pjeni.

Nakon nanošenja regeneratora, vrhovi na njezinoj dugoj kosi bili su uredni i nahranjeni, a kosa je bila izuzetno mekana te se nije mastila, što joj se često događalo s drugim regeneratorima.

– Moja kosa ponovo je rođena i ponovo diše u punom sjaju zahvaljujući ovih savršenim NIVEA Repair & Targeted Care proizvodima – završila je svoju recenziju Helena i dodala kako će proizvode preporučiti svojim prijateljicama.

Linker
19. travanj 2024 04:17