CMC FESTIVAL

Prvi dan u znaku Crvene jabuke

Prvi dan revijalnog festivala hrvatske diskografije CMC, koji se održava 18. i 19. lipnja u Vodicama, prošao je u znaku Crvene jabuke .

Na poslijepodnevnoj zabavi na jedrenjaku, gdje su se zvijezde puna dva sata družile uz pržene ribice i kuhani krumpir, Draženu Žeriću Žeri i dečkima iz benda njihova je izdavačka kuća Croatia Records dodijelila zlatno priznanje za dvostruku kompilaciju “The Ultimate Collection”.

A iste večeri na glavnoj pozornici u blizini službenog hotela CMC-a, hotela Punta, velikim koncertom obilježili su 25. godina postojanja.

Tijekom gotovo puna tri sata svirke dečki su podsjetili na neke od svojih najvećih hitova poput “To mi radi”, “Đes ba, đes ba”, “Niko nije lud da spava” i drugih, a mnogobrojnu publiku oduševili su i novim imidžom s potpisom modne kuće Skandal, s kojom su ovih dana dogovorili suradnju.

Iako je sinoć održana generalna proba za svih dvadeset izvođača, tek je polovica pjevača do petka navečer stigla u Vodice. Naše predstavnice na ovogodišnjem Eurosongu, djevojke iz grupe Feminnem, zato su tu već par dana, a svo slobodno vrijeme uglavnom provode na plaži.

U međusobnom druženju po mjestu uživaju i članovi Novih fosila. Njihov večerašnji koncert, kojim će započeti nakon revijalnog dijela programa, najavljen je kao posebno iznenađenje CMC festivala.

Dolores Tolić

Linker
19. travanj 2024 20:46