EKSKLUZIVNO IZ BARCELONE

Protekla godina mi je jedno od najljepših razdoblja u životu

Jedan od najboljih nogometaša svijeta, proslavljeni veznjak FC Barcelone, nedavno se uselio u luksuznu vilu u elitnom dijelu katalonskog grada te ekskluzivno za Gloriju otkrio zašto mu je ovo najljepše razdoblje: u klubu ga paze kao malo vode na dlanu, a on pak ispunjava svaku želju svoje kćerkice Althee i supruge Raquel – koja čeka drugo dijete.

– Protekla godina mi je jedno od najljepših razdoblja u životu: Raquel je zatrudnjela, igram najbolji nogomet u karijeri, a odnedavno imamo i novi dom. Baš onakav kao što smo priželjkivali još otkako sam prošlog lipnja s Barcom potpisao petogodišnji ugovor – govori Ivan Rakitić (27), hrvatski reprezentativac i jedan od najboljih nogometaša današnjice, koji je sa svojim suigračima u Yokohami osvojio titulu klupskog prvaka svijeta.

U dobrom raspoloženju Ivan Rakitić je otvorio vrata svog doma ekskluzivno za Gloriju, koja je u prodaji od 24. prosinca.

U novom broju Glorije darujemo vam i stolni kalendar za 2016. godinu ukrašen fotografijom keramičkog srca koje su izradili korisnici Centra za odgoj i obrazovanje Lug.

Napisala Dolores Tolić

Linker
13. travanj 2024 14:58