Cropix
NE ŽALI NI ZA ČIM

Propustila sam dobre ponude jer nisam željela uništiti imidž rokerice

Koncertom 26. svibnja u zagrebačkoj dvorani Vatroslava Lisinskog splitska pjevačica proslavit će tri desetljeća samostalne karijere – tim povodom u intervjuu koji je dala Gloriji prisjetila se svojih 30 glazbenih godina: svojih rokerskih početaka u grupi Stijene, početka samostalne karijere, nastupa pod pseudonimom Dunja Summo…

Iako je davno rokerske kožnate prsluke i traperice zamijenila elegantnim haljinama i kostimima, pjevačica Zorica Kondža u duši je ostala rokerica, a upravo njena odanost tom žanru stajala ju je i nekih dobrih prilika.

– Nedinu pjesmu Zora je svanula, za koju sam snimila prateće vokale, pokojni Đorđe Novković prvo je ponudio meni, no ja sam ga odbila ne želeći uništiti svoj imidž rokerice – ispričala je poznata Splićanka.

Na pitanje bi li se prijavila na natjecanje poput The Voicea prije tridesetak godina Zorica rezolutno odgovra ‘Ni slučajno’ i to zato jer, kako kaže, stidjela se pjevati pred drugima.

Što je sve ispričala o svojoj bogatoj karijeri, ali i obitelji – suprugu i trojici sinova pročitajte u novom broju Glorije koja je na kioscima od 30. travnja.

Linker
24. travanj 2024 11:09