PR
MODERN LINE

Proljetni komadi inspirirani filmovima Pedra Almodóvara

Filmovi španjolskog redatelja, scenarista i producenta poslužili su kao inspiracija za novu kolekciju modnog brenda Reserved. Linija Modern Line proljeće/ljeto 2016. donosi klasične muške i ženske komade u novim, avangardnim krojevima i ekspresivnim bojama.

Ženskom linijom, inspiriranom filmovima Pedra Almodóvara, prevladavaju kreativni i šareni retro komadi, zanimljivi krojevi i nove tkanine. Ženska odijela, haljine i dvodijelni komadi osvježeni su modnim akcentima poput oštrih i jarkih crvenih, žutih i indigo boja te apstraktnih otisaka na tkaninama poput šarenih barkodova. Lagane vintage haljine i široke culotte hlače ovogodišnji su must have budući da su savršene za večernje izlaske kao i partije na plaži.

Muška linija namijenjena je elegantnim muškarcima koji cijene stil, a tradicionalni krojevi osvježeni su sportskim detaljima te tkaninama jarkih boja. Modni detalji poput minijaturnih printeva na majicama i kraljevski plave boje, čine ovu liniju muževnom i elegantnom. Muška linija „Modern Line“ donosi dobro poznate i klasične krojeve poput hlača chinos, majica talijanskog stila, yersey majica, pletenih pulovera, laganih vjetrovki te polo majica koje se odlično kombiniraju uz uske kravate.

Pogledajte fotogaleriju !

Linker
24. travanj 2024 12:46