SAMO U GLORIJI

Pročitajte ulomak iz knjige Vlatke Pokos

– Imala sam veoma mnogo razumijevanja za bol koju je iskazivao moj bivši suprug kad je govorio o Eni . Istina, smatrala sam malo pretjeranim da je cijeli stan ispunjen njezinim fotografijama ogromnog formata, čak i profesionalnim. Gdje god bih pogledala, sa zidova me gledala Ena. Koliko god voljeli nekoga i željeli to razumjeti, ipak je strašno teško to podnositi.

A što sam se više davala, bilo mi je sve teže. U trenucima sam gotovo mrzila Enu, ali istovremeno osjećala s njom neku posebnu vezu zbog Lane. Često sam je i sanjala i u snu me uvijek molila da čuvam Lanu – ispričala je Vlatka Pokos u velikom intervjuu za Gloriju u kojem najavljuje svoju prvu knjigu ‘Život u raju’, u kojoj opisuje kako se zaljubila i udala za Josipa Radeljaka, kako joj je bilo u braku s njim te, naposlijetku, njihov razvod.

U tiskanom izdanju Glorije možete pročitati cijeli intervju, ali i ekskluzivne odlomke iz knjige, koje je Vlatka na objavu ustupila samo Gloriji. U jednom od njih, osvrnula se i na odnos Josipa Radeljaka i pokojne Ene Begović:

U krevetu je pričao o Eni Sjećam se, jednom smo prilikom ležali u svom krevetu nakon što smo vodili ljubav. On je, kao i često puta dotada, počeo pričati o Eni. Između ostaloga rekao je: “Ena je imala grudi kakve nikada nisam vidio”. Rekao je to dok sam gola ležala pokraj njega. Samo žena može razumjeti kako sam se osjećala u tom trenutku. On uopće nije shvaćao koliko sam ja bila povrijeđena.

Vlatka Pokos: Mia Begović je moja najveća neprijateljica

Cijeli intervju s Vlatkom Pokos, ali i ekskluzivne ulomke iz knjige “Život u raju”, pronađite u novom broju Glorije, koji na kioske dolazi u četvrtak, 27. 5. 2010.

Linker
15. travanj 2024 17:59