LANČANI SUDAR

Prljavci nastradali u prometnoj nesreći

Članovi rock skupine Prljavo kazalište u ponedjeljak kasno poslijepodne lakše su ozlijeđeni u prometnoj nesreći na području Kočerina nedaleko od Širokog Brijega u BiH u kojem su jučer održali koncert u sklopu predsjedničke kampanje Milana Bandića, piše Jutarnji list.

– Najgore je prošao naš tehničar Hrvoje Mlakar koji je od udarca glavom u sjedište vozila zadobio potres mozga, pa su ga liječnici u bolnici za svaki slučaj odlučili zadržati. Houra se žalio na bolove u vratu, ali su ga doktori, nakon što su mu pružili pomoć, pustili iz bolnice, pa se on trenutno odmara u hotelu i priprema za naš naredni koncert koji ćemo u srijedu održati u Vitezu – kaže Tihomir Fileš, član ‘Prljavog kazališta’.

U sudaru su sudjelovala tri vozila – kombi Renault kojim su putovali ‘Prljavci’, terenac Land Rover i Škoda Felicija kojom je upravljao 36-godišnji Širokobriježanin.

Kombi zagrebačkih rockera našao se u ‘sendviču’ lančanog sudara kada se zaustavio iza Škode koja je s ceste Posušje – Široki Brijeg skretala prema Kočerinu. U njega se u tom trenutku velikom brzinom zaletio Land Rover koji je vozio 50-godišnji Mostarac.

Nenad Jarić Dauenhauer, Klara Rožman

Linker
28. travanj 2024 11:44