CHRIS BROWN

Priznao krivnju za napad

Pjevač Chris Brown (19) priznao je krivnju za napad na bivšu djevojku, američku zvijezdu Rihannu, a na priznanje se odlučio u nagodbi s tužiteljstvom koje za njega traži petogodišnju uvjetnu zatvorsku kaznu.

Izvođač hitova ‘Run It’ i ‘Kiss Kiss’, Brown će morati najmanje 180 dana obavljati društveno koristan rad u Virginiji, državi u kojoj živ, a pored toga dobio je i strogu zabranu prilaska bivšoj djevojci koju je pretukao u veljači, večer prije svečanosti dodjele nagrade Grammy.

Na fotografijama, koje su dospjele u neke medije, 21-godišnja Rihanna je nakon što ju je Chris istukao bila je neprerpoznatljiva – modrog i natečenog lica.

Podsjetimo, nakon nemilog incidenta u kojem je brutalno premlatio pop-zvijezdu, sam se predao policiji i tvrdio da mu je žao što je do toga uopće došlo. Nedugo nakon toga nagađalo se o njihovom pomirenju pa čak i o braku. U međuvremenu uz apel javnosti čini se da se Rihanna opametila te je ostavila zlostavljača, kojem to nije bilo prvi put da je fizički nasrnuo na nju.

Linker
19. travanj 2024 12:08