SAŠA LOŠIĆ

Priprema revoluciju na Hvaru

Nakon kraćeg odmora na Kornatima s dugogodišnjom djevojkom Špelom Možinom (34), Saša Lošić Loša po prvi put je na Hvar stigao sam. Kako je Špela dobila u posao u Europskoj Uniji u Bruxellesu, tako će Saša vrijeme u Vrboskoj provoditi u svom mobilnom glazbenom studiju dovršavajući najavni singl “Revolucija” s novog albuma ponovno okupljene grupe Plavi orkestar.

– Nisam sanjao da ću ikada više biti član Plavog orkestra. Ponovno okupljanje je bilo stvar momenta, koji nnitko nije htio propustiti. Ne znam zašto sam to uradio, ali sam jednostavno morao – komentira Saša izlazak novog albuma nekad omiljene tinejdžerske grupe.

Osim pripremama za novi album, koji još nije dobio svoj naslov, Saša intezivno radi na završavanju filma o Plavom orkestru. Snimljeno je preko 400 sati materijala, no redatelj Pjer Žalica je u posljednji trenutak želio osim dokumentarnih, ubaciti i igrane scene, tako da film neće otvoriti ovogodišnji Sarajevo Film Festival, kako je ranije bilo planirano.

Kako ga na jesen čeka mnogo posla, ljeto će biti dobra prilika da u Vrboskoj sve pripremi za ispunjenje svog dugogodišnjeg sna – da se dogodine preseli na Hvar.

Maja Jurović

Linker
03. svibanj 2024 10:56