SLATKO IŠČEKIVANJE

Prinova u obitelji Vrdoljak

Radosnu vijest doznali smo oko Božića, a pravo veselje uslijedilo je na prvom ultrazvuku. Otad moj suprug Domagoj ne propušta nijednu kontrolu kod prof. Hrvoja Vrčića u Petrovoj bolnici, gdje sam i ja rođena, i zabavlja nas komentarima i pitanjima o našoj bebici koja bi se trebala roditi potkraj kolovoza. Zbog osjećaja ispunjenosti, sreće i radosnog iščekivanja, sad razumijem što znači kad za trudnice kažu da su u blaženom stanju – kaže Ana-Marija Vrdoljak (35), glumica u zagrebačkom kazalištu Žar ptica, koja sa suprugom Jerkom Domagojem Vrdoljakom (32), poslovnim tajnikom u istom kazalištu, očekuje prvo dijete.

Premda je trudna četiri mjeseca, na njoj se to još ne primjećuje. Svoje drugo stanje dobro podnosi, zaobišle su je jutarnje mučnine, ali ima posebnih želja: poput sladoleda, juhe od rajčica, knedli sa šljivama ili cuš­pajza od poriluka. A i glumi u devet predstava.

– Kad gledam mališane u publici, zamišljam kako će moja bebica izgledati kad naraste, te da će me jednog dana gledati na pozornici. I to me čini sretnom.

Jagoda Zamoda­

Linker
24. travanj 2024 09:13