SIPA/EPH
U MONTE CARLU

Princeza Stephanie s kćeri Pauline uživala na jubilarnom festivalu cirkusa

Monegaška princeza Stephanie (50) i njezina kći Pauline Ducruet (21) velike su obožavateljice cirkusa pa nisu skidale osmijeh s lica na Međunarodnom festivalu cirkusa u Monte Carlu, u čijoj su organizaciji sudjelovale.

Mlađa sestra princa Alberta II. godinama je pokroviteljica festivala koji okuplja cirkuske umjetnike iz cijelog svijeta, a koji se prvi put održao prije 40 godina.

Jubilarno izdanje festivala nisu propustili princ Albert (57) ni princeza Caroline (58), a ljubav prema cirkusu princeza Stephanie prenijela je i na svoju kćer Pauline koja je pozornost privukla neobičnom odjevnom kombinacijom. Studentica dizajna odjenula je crne hlače visokog struka i bijeli sako ispod kojeg je imala samo top, odnosno crveni šal napravljen posebno za festival.

Pauline Ducruet, the daughter of Princess Stephanie of Monaco, arrives to attend the gala of the 40th Monte-Carlo International Circus Festival in Monaco January 19, 2016. REUTERS/Valery Hache/Pool
Reuters/EPH / REUTERS

FOTO: Reuters/EPH

Članovi monegaške kraljevske obitelji pratili su akrobate, plesače, klaune i druge umjetnike iz prvog reda, što su neki od njih iskoristili kako bi ih, barem nakratko, uključili u svoje točke.

Pogledajte fotogaleriju !

Linker
15. travanj 2024 17:44