Sipa/Cropix
VRT RUŽA PRINCEZE GRACE

Princeza Charlene - prvo pojavljivanje u javnosti nakon vijesti o trudnoći

Monegaška princeza pojavila se na ponovnom otvaranju Vrta ruža princeze Grace što je bio njezin prvi izlazak u javnost nakon što je monegaška kraljevska obitelj objavila da očekuju prinovu.

Princeza Charlene (36) izgledala je vrlo elegantno u nebesko plavoj haljini i bež kaputu, a tom kombinacijom sakrila je i najmanju naznaku trudničkog trbuščića.

Monegaškoj princezi na ponovnom otvaranju vrta pridružili su se njezin suprug princ Albert II. i njegova sestra princeza Caroline. Vrt ruža princeze Grace bio je zatvoren osam mjeseci zbog obnove, a njegovo ponovno otvaranje poklopilo se i sa 30. godišnjicom postojanja vrta.

Nakon što je monegaška kraljevska obitelj objavila sretnu vijest da kraljevski par očekuje prinovu, krenula su nagađanja da princeza Charlene očekuje blizance, a sve zbog tweeta bliskog prijatelja njezinog oca.

Derek Watts objavio je na Twitteru čestitku budućim roditeljima u kojoj je napisao da mu se Mike Wittstock, otac princeze Charlene, pohvalio da njegova kći očekuje blizance. Derek je objavu ubrzo maknuo, a kraljevska obitelj napise nije komentirala.

Pogledajte fotogaleriju s ponovnog otvorenja vrta!

Linker
19. travanj 2024 07:16