NOVOPEČENI OTAC

Princ William: Jedva čekam povratak na posao da se naspavam

Mjesec dana nakon što je postao otac, princ William dao je intervju za CNN – sjedeći u dvorišti Kensingtonske palače, ležerno odjeven otvoreno je razgovarao o roditeljstvu, prioritetima i osjećajima koji su ga obuzimali kad je sa suprugom Catherine svijetu predstavio novorođenog princa Georgea od Cambridgea.

– I Catherine i ja smo bili jako uzbuđeni zbog Georgeova dolaska, a kao i svim roditeljima bilo nam je drago da ga možemo pokazati svima, pokazati kako je najljepši i naj u svemu. Drago mi je što ga je toliko ljudi željelo vidjeti, sva sreća da nije vrištao u to vrijeme – kazao je dobro raspoloženi princ.

Maleni George i Catherine središte su njegovog svijeta:

– Jako brzo raste, mali je borac i ne želi baš puno spavati. Rekao bih da je mali nevaljalac, podsjeća me na mog brata Harryja i na mene kad sam bio dijete – kazao je princ te priznao kako, iako većinu noćnih buđenja odrađuje vojvotkinja Catherine, on jedva čeka povrarak na posao da bude potpuno pošteđen i da se konačno naspava.

No nije bio pošteđen prvog mijenjanja pelene, zbog čega je imao tremu: – Od toga se nisam mogao izvući, sve prisutne babice su gledale u mene i govorile neka to ja učinim.

Princ William priznao je i kako je vježbao postavljanje autosjedalice s novorođenčetom u automobil te je zbog toga u trenutku kad je suprugu i sina vozio kući to učinio s lakoćom koja je zadivila javnost. Činjenica da je princ osobno, a ne vozač, odvezao obitelj kući govori o tome kako mladi par želi živjeti što normalnijim životom, a princ je u intervjuu za CNN kazao kako žele biti što samostalniji.

http://www.cnn.com/video/data/2.0/video/world/2013/08/19/prince-william-interview-george-catherine.cnn.html

Linker
16. travanj 2024 22:40