AFP/Cropix
UPOZORENJE

Princ William i vojvotkinja Catherine ljuti na paparazze

Nakon prošlogodišnje akcije protiv fotografa koji je uhodio princa Georgea, Vojvoda i Vojvotkinja od Cambridgea ponovno su upozorili fotografe da prestanu slijediti njihovo dvogodišnje dijete.

Kensingtonska palača objavila je pismo kao upozorenje paparazzima koji na sve načine pokušavaju fotografirati princa Georgea (2) i dobro zaraditi prodajući fotografije raznim medijima.

– Prijeđena je granica, taktike paparazza počele su predstavljale ozbiljan sigurnosan rizik – stoji u objavi u kojoj su i navedene neke od akcija paparazza: skrivali su se iza pješčanih dina kako bi fotografirali princa s bakom, a nerijetko jure automobilom za kraljevskom obitelji, što sve dovodi u veliku opasnost.

– Takve akcije paparazza su opasne za sve koji se nalaze u toj situaciji. Neće uvijek biti moguće na brzinu procijeniti radi li se o fotografu ili nekome tko želi nauditi princu – poručila je Kensingtonska palača.

Princ William (33) i vojvotkinja Catherine (33) zabrinuti su za sigurnost princa Georgea i tromjesečne princeze Charlotte, a osobitu nelagodu osjećaju kada nakon objave paparazzo fotografija shvate da uopće nisu bili svjesni da ih je netko pratio.

Kraljevska obitelj već je ranije dogovorila s britanskim medijima da će fotografije princa Georgea i princeze Charlotte biti učestalije kada oni porastu te smatraju da ne bi trebali odrastati u bojazni od paparazza i iza zidova palače.

Splash

FOTO: Splash

Linker
16. travanj 2024 09:57