OTVORIO SRCE

Princ Harry: Teško mi je pronaći pravu djevojku

U 20-minutnom intervjuu za CBS News princ Harry iskreno je progovorio o tome koliko mu je teško ‘pronaći nekog’ s kime će se skrasiti i tko će prihvatiti javnu odgovornost. Jedina duža veza koju je 27-godišnji plemić imao bila je ona s Chelsy Davy (26), koja je završila 2009. nakon pet godina kada je ljepša polovica odlučila da ne želi život ispunjen službenim dužnostima.

– Ne radi se toliko o potrazi za nekim tko će ispuniti tu ulogu, već očito, o tome da treba pronaći nekog tko će biti spreman preuzeti je – odgovorio je na pitanje o tome razmišlja li o braku.

Princ je dao intervju na kraju svoje desetodnevne turneje po Latinskoj Americi, na kojoj se slavio kraljičin dijamantni jubilej. Na putu je upoznao niz prelijepih žena, uključujući anđelicu Victoria’s Secreta u Brazilu koja ga je poljubila u obraz te misicu Bahama koja je rekla da se želi udati za njega.

– Jako smo privilegirani što se nalazimo na ovom položaju, ali znate, s tim privilegijama dolaze ogromne odgovornosti – rekao je, referirajući se i na svog starijeg brata, princa Williama .

– Titula koja dolazi uz naše ime može imati ogroman utjecaj na našu zemlju, dobrotvorni rad ili bilo što drugo. Polako prihvaćamo činjenicu da naše ime može napraviti veliku razliku, ali to znači da ga moramo koristiti. Postoji puno situacijama u kojima brat i ja poželimo da smo potpuno normalni.

Mlađi brat princa Williama istaknuo je kako je od majke nasljedio ljubav prema dobrotvornom radu zbog čega je 2006. s princem Seeisom iz Kraljevine Lesoto osnovao organizaciju Sentebale.

– Znate, Sentebale znači ‘ne zaboravi me’ iz jednostavnog razloga da ne smijemo zaboraviti djecu, ali ni naše majke koje smo princ Seeiso i ja izgubili kada smo bili prilično mladi.

Princeza Diana tragično je preminula kada je Harry imao nepunih 13 godina, a na pitanje razmišlja li o majci na svojim putovanjima, odgovorio je:

– U svojim privatnim trenucima i podsjetnicima na određena mjesta, onda da.

Linker
25. travanj 2024 09:46