AFP/Cropix
KRALJEVSKI PAR NA UTAKMICI U NEW YORKU

Princ George dobio svoj prvi košarkaški dres

Vojvoda i vojvotkinja od Camridgea u sklopu posjeta New Yorku imali su priliku uživati u košarkaškoj utakmici, nakon koje im je legendarni košarkaš LeBron James (29) uručio simpatičan poklon.

Princ William (32) i vojvotkinja Catherine (32) uživali su na košarkaškoj utakmici prativši dvoboj Cleveland Cavaliersa i Brooklyn Netsa, a nakon nastupa upoznali su jednog od najboljih košarkaša današnjice – LeBrona Jamesa.

LeBron je kraljevskom paru uručio poklone, među kojima je bio i onaj za njihovog najmlađeg člana, princa Georgea (1). Sin princa Williama i vojvotkinje Catherine na poklon je dobio svoj prvi košarkaški dres na kojem piše njegovo ime.

– Naravno da su radili i druge stvari. Posjetili su i Bijelu kuću. Ali to što su izdvojili vrijeme kako bi prvi put gledali NBA utakmicu i što su odlučili da sam ja taj kojeg žele gledati je stvarno velika čast – izjavio je poznati košarkaš.

Kraljevski par je na košarkaškoj utakmici upoznao Beyonce i Jay Z-a, koji su redoviti gosti košarkaških tribina, a s kojima su princ William i vojvotkinja Catherine kratko popričali prije utakmice.

Pogledajte fotogaleriju !

Linker
26. travanj 2024 11:30