PRILIKA ZA PREKRASAN OSMIJEH

Prijavi se na novi natječaj za humanitarni makeover stomatološkog centra Štimac

Uvijek ste htjeli prekrasan osmijeh i besprijekorno zdravlje zubi, a niste imali sredstava i mogućnosti za to? Ovo je prava prilika da riješite sve svoje probleme i u novoj godini uživate u novom osmijehu.

Kako? Potpuno besplatno! Nakon već jednog uspješnog i vrlo popraćenog humanitarnog projekta u 2014.-oj godini, stomatološki centar Štimac odlučio Vas je ponovno darivati!

UVJETI PRIJAVE

Neka Vaš osmijeh bude Vaš i naš najveći uspjeh!

Ono što trebate napraviti je poslati nam sliku svojih zubi u širokom osmijehu i selfie lica. Slikati se možete mobitelom ili fotoaparatom tako da slika bude jasna i vidljiva.

Također nas zanima koja je Vaša životna priča? Zašto ste baš Vi pravi kandidat za humanitarni makeover?

Pošaljite sve što nam imate reći o sebi zajedno sa slikama na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. . Od svih prijavljenih nagraditi ćemo troje najsretnijih kandidata čiji osmijeh će postati još jedno od naših zaštitnih lica (osmijeha). Možda to budete baš Vi!

Humanitarni makeover uključuje rekonstrukciju zubi i dizajn osmijeha te novu frizuru i make-up kako bi osoba zasjala u potpuno novom svijetlu. Rezultate ćemo na portalu objaviti najkasnije do 28.2.2015.

Vaš Stomatološki centar Štimac!

Neke od makeovera možete pogledati u fotogaleriji!

Linker
18. travanj 2024 16:10