AFP/Cropix
NIGDJE BEZ SUPRUGA

Prijatelji zabrinuti za Mel B: Sjena je osobe kakva je nekad bila

Bivša pjevačica popularne grupe Spice Girls zabrinjava svoje prijatelje jer postaje samo “sjena osobe kakva je nekad bila”.

Mel B (40) i Stephen Belafonte našli su se u centru pozornosti krajem prošle godine kada su se brojni mediji raspisali o nasilju u obitelji nakon što je članica žirija showa X Factor iznenada završila u bolnici zbog “misteriozne bolesti”.

–> Mel B ostavila supruga – krenule glasine o zlostavljanju

Popularna pjevačica tada je nakratko napustila supruga, ali mu se uskoro i vratila, demantirajući napise o zlostavljanju.

Od tada se par redovito pojavljuje zajedno na raznim događanjima, a iznimka nije bila ni svečana dodjela Critics’ Choice TV Awards.

AFP/Cropix

FOTO: AFP/Cropix

Ipak, unatoč naizgled sretnom paru, prijatelji nekadašnje Scary Spice tvrde da se pjevačica potpuno promijenila i da se osjeća izolirano u braku sa Stephenom.

– Bojimo se da sve odluke donosi Stephen, a ona ne ide nigdje bez njega. Ima mnogo prijatelja u Los Angelesu, ali rijetko kad se druži s nama bez supruga – izjavio je prijatelj Mel B, koji je zabrinut jer čak ni 40. rođendan nije proslavila s njima, a svi su primijetili i da većinom samo ona nedostaje na okupljanjima bivših Spajsica.

Mel B tako nije prisustvovala vjenčanju Geri Haliwell, koje je zbog poslovnih obaveza propustila i Victoria Beckham, ali je svojoj prijateljici poželjela sve najbolje putem društvenih mreža.

instagram

FOTO: Instagram

Popularna pjevačica i članica žirija američkog X Factora nije bila ni na proslavi rođendana Davida Beckhama na kojoj su se zabavljale sve ostale Spajsice, dok je njeno mjesto “popunila” Eva Longoria.

instagram

FOTO: Instagram

Ipak, Mel B redovito na društvenim mrežama dijeli fotografije supruga i njihove djece, a na javnim događanjima par djeluje vrlo skladno.

Na dodjeli Critics’ Choice TV Awards uživali su u društvu brojnih zvijezda poput Queen Latifah, Charlize Theron, Julije Louis-Dreyfus i Felicity Huffman.

Pogledajte fotogaleriju !

Linker
23. travanj 2024 15:57