INSTAGRAM
SIN ALEKSANDAR

PRIČA U SLIKAMA Severina proslavila rođendan dviju važnih i jedne prevažne osobe

Prije tri godine jedna od najpopularnijih domaćih zvijezda rodila je sina na kojeg je danas iznimno ponosna i o kojemu rado priča u javnosti. Sreća je tim veća jer su na isti dan rođene još dvije važne i drage osobe u njenom životu.

Severina (42) na svom Instagram profilu podijelila je fotografiju kojom je pokazala tri jako drage osobe u njenom životu koje su joj pomogle na njenom putu do zvijezde kakva je danas.

Jedna od njih joj je pomogla svojom životnom mudrošću, druga poslovno, a treća je šlag na torti i smisao njenoga života – kako sama ističe.

“Prije 3 godine, Split je bio pod snijegom… Oko 10 sati ujutro, nazvala me prvo Ona (tako ju je i Smoje zva) i pitala

– Oće li mali Aca izać na moj rođendan?

A triba bi, teta Lepa, al’ biće mu se ne da po ovom snigu, lipo mu je unutra.

Jedva ga čekan vidit, čuvaj mi se Seve moja…

Tu večer u rodilištu svi su ranije otišli iz posjeta, išli su slavit Tomin rođendan. Zaspala sam oko 21h. Liječnici su me probudili oko 21.40h i prošaptali:

– Severina, vrijeme je.

Zgrabila sam telefon da im javim da idem rađat, a posljednja poruka na displayu je glasila: Ajmo hani, hopsa hopsa pa da mali i ja slavimo skupa.

Na današnji dan rodilo se troje meni bitnih ljudi. Dvoje prevažnih, moja teta Lepa Smoje, moj Tomica i najvažniji… Smisao svega što sad jesam, moj sin, koji je svima unio toplinu jedne hladne splitske večeri…

Priču o intimnim zajedničkim trenucima Severine i njenog sina Aleksandra u protekle tri godine – pogledajte u fotogaleriji!

Linker
26. travanj 2024 04:33