GLUMAČKI DEBI

Pretučena Nikolina Pišek na setu 'Najboljih godina'

Prvi put u životu imam istinsku tremu od svoje pojave na malom ekranu zato što je to u jednom sasvim drugom kontekstu i okruženju i sasvim drugoj ulozi. Nikada nisam ozbiljno glumila i moram priznati da se malo pribojavam kritika – izjavila je TV voditeljica Nikolina Pišek koja će uskoro svoje glumačko umijeće pokazati gledateljima TV serijala „Najbolje godine“.

Naime, 3. studenoga na malim ekranima počet će se prikazivati scene koje je 34-godišnja televizijska voditeljica snimala posljednja dva mjeseca u kojima je zaigrala lik Lucije, zbog koje je pristala na drastičnu promjenu izgleda.

– Vizual nije toliko očekivan, pa moram priznati da se ljudi šokiraju. Zapravo je olakotna okolnost kada ulaziš u neki lik, pa ti promijene i fizički izgled. Upravo iz tog razloga možeš prije nego što dođeš pred kamere stati pred ogledalo i vidjeti da si ti zaista taj lik i nekako ta gluma prirodnije krene iz tebe – izjavila je Nikolina koja u „Najboljim godinama“ glumi suprugu Tune kojeg je utjelovio Enes Vejzović .

Linker
20. travanj 2024 14:53