RIHANNA

Pretučena i ponižena

U nedjelju navečer poznati R& B glazbeni par, Rihanna (20) i Chris Brown (19), zaputili su se na tradicionalno glamuroznu 51. dodjelu glazbenih nagrada Grammy, na kojoj je pjevačica trebala nastupiti. Umjesto toga, došlo je do žestoke svađe između (očito) temperamentnog para koja je rezultirala time da je Chris Brown uhićen zbog sumnje za fizički napad na ženu, čiji identitet policija zasad ne želi otkriti. No, američki mediji objavili su da je upravo Rihanna pretučena, a Brown je nakon obavljenog razgovora uhićen zbog kriminalnih prijetnji te pušten uz 50 tisuća dolara jamčevine.

Izvori tvrde da je atraktivna pjevačica, kojoj je pravo ime Robin Fenty, brutalno pretučena, ali još uvijek nije odlučila želi li napustiti dečka. Naime, samo par sati nakon nesretnog incidenta, svjedoci su vidjeli Browna i Rihannu kako zajedno napuštaju Hotel London u Los Angelesu u kojem su odsjeli na par dana. Nisu se zamarali odnošenjem prtljage, već su to prepustili tjelohraniteljima, što ne čudi obzirom da glazbenika uskoro očekuju teže obaveze.

Naime, Brown se već priprema za sudsku raspravu te je angažirao odvjetnika Marka Geragosa, poznatog po tome što je branio osuđenog ubojicu Scotta Petersona, zatim glumicu i kleptomanku Winonu Ryder nakon što je ponovno uhvaćena u krađi 2001., te Michaela Jacksona kojeg je branio tijekom njegova suđenja za zlostavljanje djece.

Rihanna i Brown navodno su postali par krajem 2007., a prvi put su fotografirani zajedno na dodjeli Grammyja u veljači 2008. Uvijek su bili suzdržani što se tiče izjava o njihovoj jednogodišnjoj romansi. Iako su odbijali davati službene izjave, na drugačiji način pokazivali su zaljubljenost: obično su imali usklađenu odjeću, nisu se libili poljubaca na koncertima a na kraju su dali istetovirati i identične zvijezde na vratu.

Dan prije svađe, pojavili su se zajedno na zabavi na Beverly Hillsu, gdje su izgledali sretno i smireno. Ipak, njihovi prijatelji tvrde da je harmoničan period veze daleko iza njih.

– Puno se svađaju u zadnje vrijeme. Njihova veza pretvorila se u uspone i padove. Povremeno su opet u idiličnoj atmosferi, da bi se sljedeći trenutak već svađali kao ludi. Oboje su jako tvrdoglavi i to je glavni problem – izjavili su izvori bliski paru. Možda je to jedan od razloga što pjevačica sada prijeti svom dečku da će ga osramotiti u javnosti, nakon što joj je priuštio “nezaboravnu” večer.

– On inače dolazi iz pomalo problematične obitelji, tako da je to možda polazišna točka u razrješenju ovog slučaja – objasnila je Rihanna policajcima tijekom uviđaja.

O cijelom događaju svoje su mišljenje iznijeli i čelnici kompanije Wrigley za koju je Chris Brown nedavno snimio kampanju, rekavši kako do daljnjega stopiraju reklamiranje na televiziji pošto su jako zabrinuti optužbama njihovog klijenta.

Gordana Kolanović

Linker
26. travanj 2024 14:35