EKSKLUZIVNO

Preslušajte novi album Nine Badrić

Nakon četverogodišnje diskografske pauze, Nina Badrić objavila je dugoočekivani, osmi po redu album „NeBo“ u izdanju Aquarius Recordsa. S ukupno četrnaest pjesama, od koji je jedanaest potpuno novih, te tri publici već poznata singla („Moje oči pune ljubavi“, „Mama“ i „Znam te ja“), Nina ponovno pomiče vlastite glazbene i produkcijske standarde.

Najuži suradnički tim okupljen oko izazova stvaranja Nininog „NeBa“ čine: Ante Gelo – „dobri duh“ domaće pop scene koji se na albumu pojavljuje kao instrumentalist, koautor glazbe, tekstova i aranžmana, te producent većeg dijela pjesama; dugogodišnji prijatelj i suradnik Darko Juranović D’Knock, Baby Dooks, Nikša Bratoš, Massimo, Aleksandra Milutinović, ali i neki novi suradnici poput producenta Denykena, aranžera Tihomira Preradovića, autora Rastka Miloševa, Dina Muharemovića, te Branimira Mihaljevića i Antonije Šole koji potpisuju aktualni singl „Dat će nam Bog“.

– Moji najbliži suradnici vodili su me kroz avanturu rada na ovom albumu uvjerenjem da ne odustajem od svoje glazbene širine, da se ne bojim eksperimentirati te da nam je samo NeBo“ granica. Ovaj smo album iznijeli zajedničkim snagam – kazala je Nina o proteklom razdoblju koje je provela intenzivno pišući i snimajući nove pjesme.

Album “NeBo” u cijelosti preslušajte u Glorijinoj Slušaonici

Linker
27. travanj 2024 00:46