Instagram
STARA FOTOGRAFIJA

Prepoznajete li ovaj zaljubljeni par?

Australska pjevačica na svom Instagramu objavila je fotografiju iz mladih dana na kojoj je s poznatim rokerom Lennyjem Kravitzom (50) s kojim je u to vrijeme bila u kratkoj vezi.

Stara slika na kojoj su Kylie Minogue (46) i popularni glazbenik izazvala je brojne pozitivne komentare koji se mahom odnose na to kako su lijepi i mladi.

Awwww!! #tbt with @LennyKravitz!

A photo posted by Kylie Minogue (@kylieminogue) on Nov 11, 2014 at 11:50am PST

Džepna venera, kako ju često nazivaju, nije imala sreće u ljubavi i kako je priznala u nedavnom intervjuu, pomirila se s činjenicom da možda nikada neće imati djecu. Kako je rekla, nije imala sreće po tom pitanju i svjesna je da su male šanse da rodi nakon 46. godine, ali je i dodala da nade uvijek ima.

Pjevačica je 2013. prekinula petogodišnju vezu s manekenom Andresom Velencosom, a prije toga je također pet godina provela s francuskim glumcem Olivierom Martinezom, koji je sada u braku s glumicom Hale Berry s kojom ima jednogodišnjeg sina.

Tijekom 90-ih Kylie je bila u romansama s glazbenicima Nickom Caveom, pokojnim frontmanom INXS-a Michaelom Hutchenceom i Lennyjem s kojim je objavila fotografiju.

Linker
27. studeni 2022 20:08