MELVITA

Preparati na bazi organskih ulja - neraskidiva povezanost čovjeka i prirode

MELVITA je preciznošću zlatara kreirala kolekciju L’OR BIO ® na bazi pet dragocjenih organskih ulja s prirodnim blistavim pigmentima za senzualan, diskretan sjaj tijela i kose.

Svilenkaste teksture savršeno se upijaju te čine vašu kožu prekrasno mekom i mirisnom. Mirisna harmonija pet hranjivih, hidratantnih ulja iz najljepših i netaknutih krajeva svijeta dokaz je neraskidive povezanosti čovjeka i prirode.

Otkrijte proizvode:

Iznimni gel za tuširanje, 250 ml

Svilenkasta tekstura gela u dodiru s vodom stvara kremastu pjenu koja tuširanje pretvara u iznimni užitak.

Cijena: 128, 50 kn

Iznimno zlatno ulje, 100 ml

Ujedinjuje profinjen miris i bogatstvo 5 dragocjenih njegujućih ulja: arganovo ulje iz Maroka, kendi ulje iz Indonezije, inca inchi ulje iz Perua, buriti ulje iz Brazila i pracaxi ulje iz Amazonije. Melvitin prodajni hit 100% prirodno suho ulje odlično se upija u kožu ne ostavljajući mastan trag. Jedinstvena njegujuća formula čini kožu baršunasto mekom, a kosu sjajnom, obnovljenom i zaštićenom.

Cijena: 257, 50 kn

Iznimna uljepšavajuća krema, 175 ml

Raskošna tekstura kreme brzo se upija, a blistavi zlatni pigmenti pružaju koži prekrasan sjaj. Koža je svilenkasto meka, hidratizirana i nahranjena te izgleda čudesno.

Cijena: 157, 90 kn

Iznimno zlatno ulje, 100 ml

Suho ulje 100% prirodnog izvora sa zlatnim mineralnim pigmentima, lake tekuće teksture i profinjenog mirisa. Odlično se upija u kožu i ostavlja šljokice. Koža je nahranjena i svilenkasto meka, kosa je sjajna, ojačana i zaštićena.

Cijena: 317, 50 kn

Linker
15. travanj 2024 20:14