TUŽAN KRAJ

Preminuo glazbenik Nenad Šarić

Na veliku žalost svih ljubitelja glazbe, bubnjar grupe “Novi fosili” Nenad Šarić podlegao je posljedicama teškog moždanog udara koji ga je iznenada pogodio ovoga utorka u vikendici na Mrežnici. Prerani odlazak svoga prijatelja i kolege potvrdili su članovi sastava kojem je kroz duge godine poklanjao svu raskoš svoga talenta. Iza sebe Nenad ostavlja suprugu Sanju Doležal (48), nažalost baš uoči njenog rođendana 9. svibnja, kćer Leu (15), koja je već krenula maminim i tatinim glazbenim stopama, te sina Luku (18).

Iako su doktori dali sve od sebe te su omiljenog “Bradu” i dva puta operirali, krvarenje u mozgu bilo je preobilno te on više nije dolazio k svijesti. U tužnom domu Nenada i Sanje okupili su se već preostali članovi aktualnog sastava Novih fosila Rajko Dujmić, Vladimir Kočiš Zec i Marinko Colnago.

Povodom smrti Nenada Šarića pjevačica Sanja Doležal, s kojom je 18 godina bio u braku, izdala je sljedeće priopćenje za medije:

Moj najbolji prijatelj i životni partner nas je napustio danas poslije 15 h. Prerano za mene i za našu djecu.

Nažalost, krvarenje u mozgu je od prvog trenutka bilo preobilno i izazvalo je strašne posljedice. Zahvaljujem mnogobrojnim prijateljima i poznanicima koji već dva dana šalju podršku i svoju ljubav. Zahvaljujem liječnicima i osoblju Karlovačke bolnice na svemu što su učinili ova dva dana. Kao vjernica, molim braću i sestre u Kristu da se mole i prikazuju mise za dušu mojeg supruga i snagu naše obitelji. Medije molim da nas ostave kako bi mogli u miru i tuzi preživjeti ove trenutke. Hvala,

Sanja, Lana, Luka, Sven i Lea te ostala tugujuća obitelj.

Linker
19. travanj 2024 07:58