Prestavljanje mobitela Alcatel Idol 3 modela, u veziji 5.5" i 4.7" FOTO: Mirko Jankovic
 Mirko Jankovic
PAMETNI TELEFON

Premijerno predstavljen Alcatel OneTouch Idol 3

Novi ALCATEL ONETOUCH pametni telefoni IDOL 3 4,7” i IDOL 3 5,5” premijerno su predstavljeni u Tesla Power House-u u srcu Zagreba.

Predstavljeni pametni telefoni mogu se pohvaliti dizajnom, zvukom, kamerama te reverzibilnim sučeljem kao ekskluzivnom značajkom u industriji; pri korištenju ga možete primiti i naopačke, a korisničko sučelje IDOL-a 3 automatski će se prilagoditi obzirom da ima 2 zvučnika i 2 mikrofona.

Predstavljeni uređaji dostupni su u Mobis electronic prodavaonicama i partnerskoj mreži – IDOL 3 4,7” dostupan je po cijeni od 1999 kuna, dok IDOL 3 5,5” stiže sljedeći tjedan s cijenom od 2599 kuna.

Prestavljanje mobitela Alcatel Idol 3 modela, u veziji 5.5
Mirko Jankovic

FOTO: Mirko Jankovic

Premijerno je predstavljen i atraktivni pametni sat ALCATEL ONETOUCH WATCH koji će biti dostupan u crnoj i bijeloj varijanti u prodavaonicama Mobis electronica i partnera tijekom srpnja po cijeni od 1299 kuna.

Predstavljanu proizvoda prisustvovale su i poznati poput Jelene Perčin, Ivana Vukušića, Marija Kovača i drugih.

Mirko Jankovic

FOTO: Mirko Jankovic

O PROIZVODIMA

ALCATEL ONETOUCH Idol 3 4,7” i Idol 3 5,5”

Ultra tanki pametni telefon dostupan je u dvije veličine, 4.7″ i 5.5″. Dolazi s dva hi-fi zvučnika i stražnjom kamerom od 13 megapiksela. Model 4.7 ima quad-core procesor i HD zaslon dok model 5.5″ ima okta-core procesor i HD zaslon. Oba modela nude 4G LTE povezivost. Obje verzije koriste Andriod L verziju operativnog sustava. Idol 3 – simetričan dizajn za potpunu reverzibilnost.

IDOL 3 ponosan je na nagrađivani JBL audio sustav s dva prednja zvučnika i Clari-Fi tehnologijom, Technicolor Color Enhance tehnologiju te 13-Mpix stražnju kameru sa senzorom nove generacije. Novi ALCATEL ONETOUCH pametni telefon IDOL 3 proizvod je s najboljim komponentama i softverom u svojoj klasi te je dizajniran u suradnji s partnerima koji su lideri u svojim područjima. Kao ekskluzivna značajka IDOL 3 modela može se navesti njegova stopostotna reverzibilnost: korisnici ga mogu primiti i naopačke, a korisničko sučelje IDOL-a 3 automatski će se prilagoditi.

ALCATEL ONETOUCH Watch

Izgleda kao sat i djeluje kao sat, ali je puno pametniji od toga. ALCATEL ONETOUCH predstavlja WATCH, pametni sat koji stavlja naglasak na elegantan dizajn po vrlo pristupačnoj cijeni. WATCH sadrži senzore: mjerač otkucaja srca, akcelerometar, žiroskop, visinomjer i e-kompas.

WATCH također omogućuje korisnicima da prate svoj ciklus spavanja, prijeđenu udaljenost, prijeđene korake i sagorene kalorije. Omogućuje im da prate svoje fitness ciljeve, korisnici mogu pristupiti pregledu aktivnosti koju WATCH nudi. Kad je pametni sat spojen na pametni telefon, on korisnicima šalje obavijesti o pozivu, ažuriranja s društvenih mreža te vibrira ako je korisnik predugo daleko od svog telefona. Dodirivanjem zaslona WATCH-a aktivira se multimedijski daljinski upravljač. Korisnici mogu kontrolirati glazbu, fotografirati sa svojim telefonom iz daljine ili učiniti da njihov telefon zazvoni kako bi ga pronašli.

WATCH je kompatibilan s nizom ALCETEL ONETOUCH pametnih telefona iz HERO, IDOL i POP serije, kao i s bilo kojim telefonom koji radi na Androidu 4.3 ili više i na iOS 7 ili više. Vodootporan je otporan na prašinu, s dugim trajanjem baterije.

Linker
28. travanj 2024 21:06