Foto: Mare Milin
IVAN ALDUK

Prekrasna kolekcija vjenčanica inspiriranih glamurom starog Hollywooda

Nova kampanja poznatog modnog dizajnera Ivana Alduka predstavlja njegovu četvrtu Bridal kolekciju, a riječ je o kolekciji za sezonu proljeće/ljeto 2015.

Inspirirana glamurom starog Hollywooda i filmom, nova kampanja za Alduk Bridal liniju donosi sanjive, ali istovremeno vizualno jake fotografije koje na pravi način prenose estetiku ove linije koju dizajner Ivan Alduk stvara posljednje dvije godine.

Nova kolekcija za proljeće/ljeto 2015. donosi moderne vjenčanice lišene kiča i suvišnih modnih detalja, a laskaju ženskom tijelu, udobne su, lagane te naglašavaju ono najbolje na tijelu i skrivaju ono što se želi skriti.

– Taj rezultat se postiže tako da svaku vjenčanicu šivamo po mjerama buduće mladenke te radimo i do nekoliko proba. Ovaj način rada svojstven je visokoj modi, a garantira zadovoljnu i lijepu mladenku što mene iznimno veseli jer je to znak da smo napravili odličan posao i prekrasnu vjenčanicu – kaže Ivan.

Nova kolekcija obiluje mekanim čipkama koje su satima ručno dorađivane i vezene, a nježna silueta, pokrivena ramena, decentno otvoren dekolte ili leđa – karakteristike su koje najbolje opisuju nove modele.

Pogledajte fotogaleriju.

Linker
29. travanj 2024 13:57