NAGRADNA IGRA

Pravila Gloria nagradne križaljke 2014.

PRAVILA NAGRADNE IGRE

Gloria nagradna križaljka

Članak 1.

Priređivač priređuje nagradnu igru Gloria nagradna križaljka (u daljnjem tekstu: Nagradna igra) za fizičke osobe, čitatelje tjednika Gloria (u daljnjem tekstu: Sudionici).

Članak 2.

Svrha Nagradne igre je promidžba društva GLORIA GRUPA d.o.o. i njegovog tjednog izdanja Gloria.

Članak 3.

Nagradna igra traje od 20.02.2014. do 05.02.2015. u tjedniku Gloria.

Članak 4.

Pravo na sudjelovanje u Nagradnoj igri i pravo na nagradu imaju Sudionici koji su najkasnije na početni dan Nagradne igre punoljetni, državljani Republike Hrvatske.

Pravo na sudjelovanje u Nagradnoj igri ostvaruje se slanjem kupona koji će svaki tjedan biti objavljen u Gloriji.

Nagradna igra traje 51 tjedana, te ima 51 nagradna kola. Nakon isteka svakog nagradnog kola izvlači se jedan dobitnik. U izvlačenju za nagradu sudjeluju svi čitatelji koji su kupone sa svojim osobnim podacima (ime i prezime, adresa) i nagradni pojam poslali na adresu: Gloria, Koranska 2, 10000 Zagreb i koji budu zaprimljeni najkasnije do utorka do 12.00 sati za tekuće nagradno kolo.

Dobitnik jednog nagradnog kola može sudjelovati i biti dobitnik nagrade i u ostalim nagradnim kolima.

Kuponi koje sadrže nerazumljive podatke o Sudionicima nagradne igre, smatrat će se nevažećima.

U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati osobe koje od Priređivača i njegovih povezanih društava ostvaruju naknadu po osnovi radnog odnosa, honorarnog rada, autorskog djela, ugovora o službi odnosno sličnog ugovornog odnosa, kao ni članovi njihovih užih obitelji. Pravo na nagradu, u slučaju da je izvučen kao dobitnik, može ostvariti samo sudionik osobno.

Ova pravila bit će objavljena na www.gloria.hr dana 20.02.2014.

Članak 5.

Za Nagradnu igru utvrđuje se sljedeći fond nagrada:

Nagrada u svakom nagradnom kolu je poklon-paket sponzora u vrijednosti 500,00 kuna.

Ukupna vrijednost nagradnog fonda iznosi: 25.500,00 kn.

Članak 6.

Sudionik prema članku 4. ovih Pravila pristaje na sudjelovanje u Nagradnoj igri i pristaje da njegovi osobni podaci budu objavljeni u skladu s člankom 7. ovih Pravila, te izjavljuje da prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila.

Članak 7.

Sudionici dobitnici nagrada sudjelovanjem u Nagradnoj igri pristaju na objavu svojih osobnih podataka i ovlašćuju Priređivača da koristi njihove osobne podatke i fotografije, bez prava na bilo kakvu naknadu, u svrhu javne objave rezultata Nagradne igre, kako prilikom dodjele nagrada, tako i u objavi reportaža ili sličnih materijala vezanih uz Nagradnu igru.

Članak 8.

Izvlačenje dobitnika održavat će se svaki utorak u prostorijama Priređivača uz prisustvo Povjerenstva za izvlačenje.

Izvlačenje dobitnika provest će se slučajnim odabirom, izvlačenjem Sudionika koji su stekli pravo sudjelovanja u Nagradnoj igri. Povjerenstvo za izvlačenje (tri predstavnika Priređivača) će prilikom izvlačenja dobitnika sastaviti Zapisnik o podacima dobitnika i tijeku javnog izvlačenja. Zapisnik ima službeno i obvezujuće značenje za sve Sudionike Nagradne igre.

Imena i prezimena svih dobitnika nagrada bit će objavljena na www.gloria.hr nakon završetka nagradne igre, dana 20. veljače 2014.

Članak 9.

Ostvarena nagrada ne može se mijenjati za novac, drugu robu ili usluge.

Priređivač nije obvezan isporučiti nagradu upravo onih karakteristika (boja, tip) proizvoda koji su prikazani na ilustraciji.

Članak 10.

Dobitnici nagrada koji su ispunili uvjete iz ovih Pravila imaju pravo preuzeti nagrade u roku od 30 dana od dana objave dobitnika u Gloriji. Ako dobitnik ne preuzme svoju nagradu u roku od 30 dana, Priređivač će dobitnika ponovo obavijestiti, te mu odrediti dodatni rok od 8 dana za preuzimanje nagrade. Ako dobitnik niti u naknadnom roku ne podigne nagradu, gubi na nju pravo, a dalje se primjenjuju odredbe Pravilnika o priređivanju nagradne igre. Dobitnik je dužan svoj identitet prilikom preuzimanja nagrada potvrditi osobnom iskaznicom. Prigodom preuzimanja nagrade dobitnik nagrade ili njegov punomoćnik potpisat će potvrdu o preuzimanju nagrade.

Trenutkom preuzimanja nagrade odnosno potpisom potvrde o preuzimanju nagrade prestaju sve daljnje obveze Priređivača prema dobitniku nagrade. Komisija će zapisnički utvrditi jesu li dobitnici sve nagrade preuzeli u označenom roku, te će protekom tog roka utvrditi da je Nagradna igra okončana.

Članak 11.

Priređivač nagradnih igara snosi troškove nabave i čuvanja nagrada do predaje dobitniku, uključujući porez i carinu za područje Republike Hrvatske, a dobitnik snosi troškove preuzimanja, uključujući troškove prijenosa vlasništva, registracije i slično.

Članak 12.

Priređivač može ne provesti odnosno zastati s provođenjem kojeg od ili više kola nagradne igre ili cjelokupne nagradne igre ili isto prekinuti ako ga razlozi tzv. više sile, za koje u trenutku organiziranja nagradne igre nije znao niti je mogao znati, spriječe da nagradnu igru provede odnosno nastavi sukladno s ovim Pravilima. U slučaju nastupa okolnosti iz prethodne rečenice, Priređivač će sudionike obavijestiti o prekidu Nagradne igre javno, putem dnevnog tiska.

Članak 13.

Sudionici će se upoznati s Pravilima nagradne igre objavom na portalu www.gloria.hr dana 20.02.2014. Sudjelovanjem u Nagradnoj igri svaki Sudionik prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila. U slučaju mogućeg spora utvrđuje se nadležnost Općinskog građanskog suda u Zagrebu.

Članak 14.

Priređivač se obvezuje 5% od utvrđene vrijednosti nagradnog fonda odmah uplatiti u korist Hrvatskog crvenog križa.

Članak 15.

Ova Pravila stupaju na snagu s danom objave na www.gloria.hr.

Sudjelovanjem u nagradnoj igri svaki sudionik prihvaća sva prava i obveze utvrđene ovim Pravilima.

GLORIA GRUPA d.o.o.

Tomislav Wruss

__________________

Saša Milinović

__________________

Linker
24. travanj 2024 11:57