PR
JER JE VAŠE SRCE VOLI

Poznati poklanjali ljubav uz Mg Mivelu

Brojne poznate privukao je ljubavni prostor Mg Mivele te nisu odoljeli prilici da ovjekovječe svoju ljubav i za uspomenu ponesu fotografiju.

Korana Gvozdić i Ivan Parić te Aljoša Šerić i Antonija Matković Šerić nisu željeli propustiti ovu jedinstvenu priliku uoči Valentinova, a u ljubavnom prostoru fotografirali su se i pjevačica Maja Posavec, voditeljica Marijana Batinić, pjevač Marko Tolja i drugi poznati.

PR

FOTO: PR

Valentinovo je dan kada se slavi ljubav, no Mg Mivela iz dana u dan osigurava prirodni magnezij koji utječe na više od 350 reakcija u tijelu. U subotu, uoči Valentinova, Mg Mivela skrenula je pažnju na vrijednosti srca. Na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu slavila se ljubav – uz Mg Mivelu – voda vašeg srca – koja sluša otkucaje zaljubljenih i onih koji pažnju posvećuju svom srcu, istinskom izvoru ljubavi i života. Nije se tražio pobjednik, niti onaj koji najviše voli, jer pobjednici su bili svi koji su slali pozitivne ljubavne poruke, misli, poklanjajući svojim najdražima iskrenu ljubav.

Pogledajte fotogaleriju !

Linker
17. travanj 2024 01:20