ZAGREBAČKA PREMIJERA

Poznate Hrvatice navalile na 'Seks i grad 2'

Sedamstotinjak žena i tek pokoji muškarac pohrlili su sinoć na zagrebačku premijeru filma ”Seks i grad 2”. Što se novoga događa u životima omiljenih junakinja Carrie, Samanthe, Mirande i Charlote zaintrigiralo je i mnoga poznata lica, pa je CineStar Novi Zagreb – ili bolje rečeno CineStar New York jer je scenograf Ivica Propadalo interijer multipleksa pretvorio u Manhattan – vrvio pjevačicama, manekenkama i tv-voditeljicama.

Među njima su tako bile Severina , Nina Badrić , Branka Krstulović , Anica Kovač , Iva Balent, Kristina Bradač Smoje, Mirna Valentić, Dragana Stanić, Mirna Zidarić – a svima im je bilo zajedničko što su premijeru odgledale u društvu prijateljica. Tako se Andrija Vrdoljak, suprug pjevačice Vanne, pohvalio da je jedini suprug među prisutnima.

Iako je film u svjetskim medijima pobrao i nekoliko loših kritika, našim damama je bio zabavan i zanimljiv. TV voditeljica Nikolina Pišek , koja je na premijeru povela kćer Hanu, drži da je drugi nastavak toliko sladak, duhovit i nepretenciozan da se svakako isplati pogledati.

S njom se slaže i Iva Balent koja i inače voli pogledati taj popularan serijal.

– Film je fenomenalan. Na skali od jedan do pet ja bih mu dala ocjenu deset jer mi niti jedne sekunde nije bilo dosadno – kazala je direktorica marketinga koncerna Agrokor, kojoj je ovaj nastavak ispunio očekivanja.

Iako je CineStar večeras bio krcat obožavateljicama “Seksa i grada”, možda je najveća od njih bila bivša misica Branka Krstulović, koja je i svoju garderobu prilagodila premijeri. Ona je kao modni detalj umjesto torbice nosila laptop koji je za tvrtku Hewlett Packard oslikala američka dizajnerica Vivienne Tam, a isti takav u filmu koristi i PR stručnjakinja Samantha. Kako je računalo namijenjeno modno osviještenim ženama, svoje torbice su zbog njega odbacile i trendseterica Sanja Duggan i bivša manekenka Kristina Bradač Smoje i na takav način pokazale svoj u privrženost omiljenoj seriji. Maja Jurović

Linker
20. travanj 2024 05:04