GLORIA PROMO

Poziv čitateljicama na testiranje NIVEA Cellular Anti-Age seruma i noćne kreme

NIVEA Cellular Anti-Age vrhunska je linija proizvoda s inovativnom formulom koja stimulira staničnu aktivnost i učestalije obnavljanje kože te potiče zrelije kožne stanice da se “ponašaju” kao da su mlade.

Zbog vrhunske formule i snažnog jedinstvenog koktela aktivnih sastojaka za kožu s ekstraktom magnolije, kratkolančanom hijaluronskom kiselinom i kreatinom, djeluje na jačanje i čvrstoću kože te ju pomlađuje.

U razvoju formule je aktivno sudjelovalo preko 8.500 žena, kako bi konačni proizvod odgovarao očekivanjima koje žene imaju od vrhunske anti-age njege lica. Formula je savršeno uravnotežena kako bi pružila vidljive rezultate: ekstrakt magnolije, dokazani sastojak u njezi protiv bora, pojačava otpornost stanica na oksidativni stres, kratkolančana hijaluronska kiselina osigurava hidrataciju tako što povećava sposobnost stanica da vežu vodu, a koži srodan kreatin stanicama osigurava dodatnu energiju” – objašnjava Dr. Sven Fey, voditelj razvoja NIVEA proizvoda za njegu lica.

Kako smo već proveli testiranje NIVEA Cellular Anti-Age dnevne kreme prije par mjeseci koja vas je oduševila, ovaj put bismo testirali dva proizvoda iz iste linije: Anti-Age noćnu kremu i NIVEA Cellular Anti-Age koncentrirani serum za intenzivno djelovanje. Zato ovim putem pozivamo naše čitateljice u najboljim godinama, 40+, da se prijave za testiranje nove NIVEA linije kako bi se uvjerile u njenu učinkovitost.

Sve što je potrebno je da se prijavite, pratite tijekom 3 tjedna vaše dojmove i upišete ih u zadani obrazac.

Prijaviti se možete u inbox na našoj Facebook stranici sa svojim podacima: imenom i prezimenom, godinama starosti, kućnom adresom, mail adresom i brojem telefona/mobitela.

Proizvodi za testiranje stići će Vam na kućnu adresu, a obrazac u koji ćete bilježiti dojmove poslati ćemo vam na Vašu mail adresu.

Nakon 3 tjedna Vi nam pošaljete svoj ispunjeni obrazac a rezultate testiranje objaviti ćemo na našoj stranici Gloria.hr.

Više o proizvodima koje ćete testirati

NIVEA Cellular Anti-Age noćna njega lica (50 ml) s njegujućom formulom s ekstraktom magnolije, hijaluronskom kiselinom i kreatinom potiče regeneraciju kože tijekom noći, smanjuje bore i poboljšava čvrstoću kože lica. Bogata tekstura se nježno i brzo upija te pruža trenutačni osjećaj ugode i učinkovitog djelovanja na koži. Nanesite je nakon temeljitog čišćenja kože na lice, vrat i dekolte.

NIVEA Cellular Anti-Age koncentrirani serum za pročišćavanje kože (40 ml) intenzivni je koncentrirani serum s ekstraktom magnolije, hijaluronskom kiselinom i kreatinom ujednačava izgled kože lica, otklanja znakove umora te kožu čini glatkom i svilenkastom. Nanesite ga ujutro nakon čišćenja lica, potom stavite dnevnu kremu ili puder koji koristite. Serum možete nanijeti i navečer, prije noćne kreme radi intenzivnijeg djelovanja.

Linker
23. travanj 2024 17:08