ROBBIE WILLIAMS

Povratak u Take That

Glazbena zvijezda Robbie Williams (35) konačno je popustio i odlučio razmisliti o povratku u grupu Take That koja ga je proslavila. U subotu je pjevač hit singla “Bodies” uočen kako provodi dan u njujorškom glazbenom studiju Electric Lady s ostalim članovima bivše grupe: Garyjem Barlowom, Markom Owenom, Howardom Donaldom i Jasonom Orangeom. Grupa je počela raditi na novim pjesmama kako bi se pripremili za njihovu povratničku turneju.

– Robbie je opet u bendu i svi pišu pjesme zajedno. On ne bi bio sretan s činjenicom da izvode njihove stare hitove u kojima nije autorski sudjelovao. Ako uspiju doći do konsenzusa za nove pjesme, bit će sretan ponovno nastupati s njima na koncertima – otkrio je neimenovani izvor za britanski tabloid Daily Mirror.

To je prvi put da se Williams našao s bivšim kolegama otkad je napustio bend 1995. Pjevač je prošli tjedan stigao iz Los Angelesa u New York kako bi prisustvovao momačkoj večeri Marka Owena, održanoj u klubu Soho House.

Tri dana kasnije, pet članova benda koji je 90-ih žario i palio glazbenim ljestvicama proveli su sedam sati snimajući pjesme u studiju u West Villageu. Robbie je na početku promatrao Garyja, Marka, Jasona i Howarda kako snimaju zadnje akorde novog live albuma, prije nego što im se odlučio pridružiti u pisanju novog materijala.

– Dečki su zbilja htjeli samo proslaviti Markovu momačku večer, ali kad su se okupili, shvatili su da mogu poraditi na novim pjesmama bez velike pompe i izlaganja u javnosti. Još su jako daleko od snimanja, samo su imali probno pisanje pjesama – otkrio je izvor.

Linker
28. travanj 2024 06:44