OTVORENO PRIZNALA

Postporođajna depresija je nešto o čemu se treba javno govoriti

Američka glumica, koja je s boksačem Vladimirom Kličkom u prosincu 2014. dobila svoje prvo dijete, priznala je kako se obori s postporođajnom depresijom te kako je zbog toga potražila i profesionalnu pomoć.

Hayden Panettiere dobrovoljno se prijavila u kliniku koja pruža pomoć kod postorođajne depresije i pritom moli medije da poštuju njenu privatnost tokom ovog osjetljivog razdoblja, stoji u njezinu priopćenju, donosi Us magazin.

Hayden je prošli mjesec otvoreno javno progovorila o stanju koje pogađa sve više žena, a o kojem se malo ili nimalo ne govori.

– Mnoge žene suočavanju se s postporođajnom depresijom, a u javnosti se premalo govori o tome. Isto tako, to stanje se i pogrešno percipira: ljudi misle da te žene ne vole svoju djecu i da žele im nauditi, a to nije točno – izjavila je nedavno mlada glumica, majke djevojčice Kaye te dodala:

– To je nešto o čemu se treba javno govoriti. Žene moraju znati da nisu same i da je to prolazno – rekla je Hayden u emisiji Live! With Kelly and Michael.

Instagram

Foto: Instagram

Linker
19. travanj 2024 20:37