JOAQUIN PHOENIX

Posljednji pozdrav glumi

Nakon što je cijeli Hollywood s nevjericom primio njegovu prošlotjednu izjavu da napušta glumu kako bi se posvetio glazbi, Joaquin Phoenix odlučio je potvrditi svoju odluku prigodnom tetovažom.

Good Bye! (Zbogom) – napisao je na svoje prste, baš kao što je to napravio s riječima Love/Hate Robert Mitchum u legendarnom filmu “Noć lovca”, te ih pokazao publici na projekciji svojeg filma “Two Lovers” na AFI festivalu u Hollywoodu.

– Gotov sam. Napravio sam sve što sam mogao – kazao je 34-godišnji Phoenix, koji je na projekciju došao obrastao, s neurednom poludugačkom kosom te s cigaretom u ruci, ujedno naglasivši da je glazba njegova nova ljubav.

Za osobu koja je tek prije tri godine naučila svirati gitaru, i to zbog uloge Johnnyja Casha u filmu “Hod po rubu”, takvo naglo okretanje glazbi prilično je iznenađujuće. Još nije jasno koliko je glumac iskren, a koliko se samo voli zezati s novinarima i obožavateljima, no zna se da već neko vrijeme radi na albumu s britanskom grupom The Charlatans te da bi uskoro trebao biti objavljen njihov zajednički album.

Josip Jurčić

Linker
29. travanj 2024 08:31