FOTO: JLP
CRNA I SIVA

POPUT MODNIH BLIZANKI Heidi Klum i Angelina Jolie njeguju jednostavan stil

Uspješna manekenka i slavna glumica poznate su po jednostavnom stilu od kojega rijetko odstupaju.

Heidi Klum (41) voli eksperimentirati s bojama i krojevima te često puta iznenadi svojim originalnim kombinacijama koje su vrlo ženstvene i zrače seksipilom.

Ipak, kada nisu svečane prilike i u pitanju su ležerni izlasci ili putovanja, popularna manekenka sklona je jednostavnim i jednobojnim kombinacijama, što dokazuju najnovije paparazzo fotografije.

Odjevena u uske traperice i sive gležnjače, izgledala je poput modne sestre blizanke slavne Angeline Jolie (39) koja i u svečanim i svakodnevnim prilikama bira crne ili sive modne kombinacije.

Heidi Klum dressed casual for air travel, in jeans and gray boots, with a designer top and shades, on Saturday, April 25, 2015 X17online.com
/ Keith/X17online.com

Foto: JLP

Angelina i Heidi su imale gotovo iste gležnjače koje su se razlikovale samo po boji. Obje su torbu uskladile s cipelama te kao glavni modni dodatak iskoristile naočale.

Pojaviviši se na losanđeleskom aerodromu slavna glumica ponovno je pokazala kako je pobornica jednostavnih krojeva i crne boje u kojoj smo ju već navikli gledati.

UN activist Angelina Jolie and Maddox arriving at LAX comning from NYC april 25, 2015
/ juliano-keith-nic/x17online.com

Foto: JLP

Linker
01. listopad 2022 07:52