DARIA LORENCI

Ponovno zaljubljena

Neke se ljubavi dese na prvi pogled, a neke se “rađaju” godinama. Tako je tek ljetos, nakon dugogodišnjeg poznanstva, zaiskrilo između 32-godišnje glumice Darije Lorenci i godinu dana mlađeg Zagrepčanina Emila Flatza, zaposlenog u marketingu T-Coma. Daria, koja je za ulogu u filmu Ognjena Sviličića “Oprosti za kung fu” prije četiri godine dobila Zlatnu arenu na Filmskom festivalu u Puli, ne može objasniti zašto ju je Amorova strelica pogodila baš sada. Kaže da je ljubav nepredvidiva i da se može desiti u svakom trenutku.

– Emil je divna osoba, duhovit je i tolerantan, ali ne krijem da me privukao i njegov fizički izgled. Visok je gotovo dva metra i izgleda kao moj tjelohranitelj – šali se glumica koja o svojoj vezi ne govori na sva zvona, ali je ni ne skriva.

Nova ljubav Darije Lorenci, koja se kao 16-godišnja djevojka preselila u Zagreb iz ratom zahvaćenog rodnog Sarajeva, dokazuje i istinitosti izreke “nikad ne reci nikad”. Naime, nakon što je 2000. propao njezin trogodišnji brak sa slovenskim redateljem Jernejem Lorencijem (34), a potom i četverogodišnja veza sa zagrebačkim glumcem Rakanom Rushaidatom (31), bila je uvjerena da život udvoje nije stvoren za nju i da se više nikada neće udavati.

Ali nakon što je upoznala Emila Flatza, malo se pokolebala. – Naša veza je tek počela, pa je teško reći u kojem će se smjeru razvijati. Zasad nemamo nikakvih planova u vezi zaruka i vjenčanja, no u budućnosti ništa nije isključeno – otkriva Daria Lorenci, koja trenutačno snima film “Neka ostane među nama”, pod redateljskog palicom Rajka Grlića, a partner joj je poznati srpski glumac Miki Manojlović.

Damir Leljak

Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Ako želite saznati više pročitajte tekst u tiskanom izdanju Glorije broj 723 ili se pretplatite na PDF izdanje.

Linker
04. svibanj 2024 11:34