NAOMI CAMPBELL

Ponovno uhićena

Britanski supermodel Naomi Campbell ponovno se našla u sukobu s vlastima. I ovoga ju je puta u neprilike dovela njezina nagla narav i naprasito ponašanje. Naime, u četvrtak poslijepodne uhićena je u londonskoj zračnoj luci Heathrow zbog remećenja reda i mira te napada na policajca.

Tamnoputa manekenka već se bila ukrcala na let za Los Angeles kada ju je osoblje aviona obavijestilo da se jedan dio njezine prtljage zagubio. Iako su je pokušali uvjeriti da će joj izgubljenu prtljagu dostaviti što je prije moguće idućim letom, manekenka poznata po nekontroliranim ispadima bijesa i agresije, nije htjela ni čuti za to. Počela je urlati i napadati osoblje aviona, koje je ju je zbog incidenta moralo udaljiti iz aviona i pozvati policiju.

No, dolazak policije agresivnu je manekenku samo još više razljutio pa je u žaru bijesa jednog policajca čak i pljunula. Nakon toga u lisicama su ju odveli iz prvog razreda novootvorenog Terminala 5 i sproveli je u policijsku postaju Heathrow.

Manekenka, koja u svojoj povijesti ima poduži dosje s nizom agresivnih ispada, puštena je nakon što je platila jamčevinu, a na kraju joj je vraćena i torba zbog koje je cijeli incident izbio.

Ovime je Naomi pokazala kako se nije naučila pameti ni nakon što je prošle godine odradila kaznu od pet dana društveno korisnog rada zbog toga što je svoju kućnu pomoćnicu gađala mobitelom.

Linker
19. travanj 2024 12:33