MADONNA

Ponovno u zagrljaju bejzbol-zvijezde

– Moj uskoro bivši muž ukrcao se na prvi avionski let za New York čim ga je nazvala njegova ljubavnica. Umjesto da obiteljski blagdan, Dan zahvalnosti, provede u društvu svojih dviju kćerkica, Alex je odabrao Madonnu i njezinu obitelj – izjavila je Cynthia Rod­riguez, supruga bejzbol-igrača za kojeg se u medijima nagađalo da je jedan od razloga razvoda pop-dive od Guya Ritchieja.

Iako su nesuglasice između Madonne i deset godina mlađeg redatelja postojale i ranije, navodna kap koja je prelila čašu bila je Madonnina afera s igračem njujorških Yankeesa, koju je ona oštro demantirala tvrdeći da je riječ o prijateljstvu. -Alexa Rodrigueza znam preko Guya Osearyja, koji nam je oboma menadžer. Ni na koji način nisam u romantičnoj vezi s njim. Nemam ništa s raspadom njegova braka – dodala je pjevačica koja je, jednako kao bejzbolska zvijezda, sljedbenica kabale, mističnog židovskog nauka.

No, nakon Alexovog razvoda od supruge Cynthije, i to tek dva tjedna nakon rođenja njegove kćeri Elle, uslijedio je i razvod Madonne i Guya Ritchieja. Iako se u medijima spekuliralo da će to biti jedna od najgorih holivudskih brakorazvodnih parnica, par se razišao sporazumno. Bez obzira na to što je mogao dobiti velik dio Madonnine imovine, jer nije potpisao nikakv predbračni ugovor, skromni britanski redatelj zadovoljio se s tek 2 milijuna funta od Madonninog imetka procijenjenog na 300 milijuna funta.

Veću brigu predstavljalo mu je skrbništvo nad troje djece koje su odgajali zajedno – 12-godišnjom Lourdes, 8-godišnjim Roccom i trogodišnjim posvojenim sinom Davidom. Uspjeli su se dogovoriti te će Rocco i David živjeti s ocem većinu vremena, dok će Madonnina kći iz prethodne veze nastaviti živjeti s majkom.

Nakon što su se oboje i zvanično riješili bivših partnera, Madonna i njen dvanaest godina mlađi ljubavnik mogu se konačno prepustiti jedno drugom.

Barbara Ivezić

Linker
24. travanj 2024 08:58