TANJA DRAGOVIĆ

Ponovno pod svjetlima reflektora

Otkako je prije osam godina prestala nositi revije pret-a-portera i visoke mode najpoznatijih svjetskih dizajnera te snimati reklamne kampanje, Tatjana Dragović (30) barem jednom godišnje dobije ponudu za neki modno-voditeljski posao.

No, životna družica teniskog asa Gorana Ivaniševića (36) i majka njegove kćeri Amber (5) te sina Emanuela (1), koja se u dobi od 21 godinu povukla sa scene, nije se dala nagovoriti na povratak pred reflektore.

Istina, povremeno bi snimila poneki modni editorial za hrvatske magazine, no svaki veći angažman u reklamnim kampanjama je odbijala. Sve donedavno. Ovih dana, naime, na TV postajama počeo se prikazivati spot u kojem Tatjana reklamira nove proizvode varaždinske Vindije i sugerira da upravo oni sadrže ekskluzivnu formulu za očuvanje zdravlja i ljepote.

– Odmah mi se svidjelo njihovo novo mlijeko i jogurt, kao i ideja da ga ne reklamira cura od osamnaest godina nego zrelija žena. Kad su mi ponudili posao, prvo sam pomislila na seriju vrlo sugestivnih američkih oglasa za mlijeko koje reklamiraju poznati glumci, pjevači i sportaši. U Vindijinoj kampanji svidjelo mi se što svom novitetu nisu pristupili kao “običnom” mlijeku, nego kao proizvodu za očuvanje zdravlja i ljepote, a kad su mi rekli da bih spot trebala snimiti sa svjetski priznatim studiom Luminus, nisam sumnjala u ishod posla – kaže Tanja.

Snimanje spota diskretno je pratio i Goran Ivanišević te se – baš kao i Tanja – oduševio visokom profesionalnošću studija Luminus, koji je posebnu pozornost struke privukao izradom animiranih špica za dodjelu najprestižnije američke filmske nagrade Oscar. Gorana i Tanju dečki iz Luminusa osvojili su i svojim kombijem, opremljenim kompletnom kuhinjom, u kojoj je kuhar pohao piletinu i pekao štrudlu, kako ekipa u pauzi za ručak ne bi jela sendviče.

– Premda je tijekom snimanja našeg spota cijeli dan padala kiša, to mi nije uništilo veselje jer sam nakon dugo vremena opet radila svoj posao i osjećala se korisno. I to na jedan drukčiji način od onog svakodnevnog, kad sam samo mama, domaćica i supruga. Dakako, snimanje reklama i neki modni angažmani nikad više neće biti moj život sedam dana u tjednu, kao što je to bilo prije nego što smo Goran i ja postali roditelji, ali mi je drago da sam se podsjetila koliko u tom poslu uživam – kaže Tanja.

Dubravka Tomeković Aralica

Linker
26. travanj 2024 11:02