CHRIS BROWN

Ponovni sukob sa zakonom

R&B zvijezdu Chrisa Browna (20) nakon optužbe da je brutalno pretukao svoju tadašnju djevojku, pjevačicu Rihannu, očekuje još jedna sudska tužba. Ovaj put tuži ga fotograf Robert Rosen, koji tvrdi da ga je pretukao glazbenikov tjelohranitelj. Optužuje ga za nanošenje teških tjelesnih ozljeda tijekom posjeta losanđeleskom fitnes klubu u ožujku, kad ga je Brownov tjelohranitelj napao zato što je pokušao fotografirati zvijezdu kako igra košarku.

Rosen tvrdi da ga je tjelohranitelj lovio po centru te u pokušao blokirati izlaz iz zgrade gdje ga je zgrabio za odjeću i dobro protresao. Paparazzo se uspio nakratko osloboditi, ali je u panici prilikom bijega pao niz stepenice, a tada ga je tjelohranitelj ponovno ulovio i zavrnuo mu ruku.

Ozlojeđeni Rosen naveo je u tužni da je pretrpio fizičke i emotivne posljedice napada te traži da se pokriju njegovi medicinski troškovi saniranja ozljeda i dodatna naknada za proživljeni stres. Također tuži i fitnes centar u kojem se odigrao incident pošto smatra da ga nisu adekvatno zaštitili od nasilnog zaštitara.

– Ovo je perfidna tužba očajnog paparazza koji čezne za slavom i novcem. To je već jednom pokušao i izgubio. Žestoko ćemo se boriti protiv njegove neosnovane optužbe – izjavio je Mark Geragos, Brownov odvjetnik.

Gordana Kolanović

Linker
19. travanj 2024 21:03