PRIMJER SINU

Ponosni tata Mario Valentić pokazao savršeni torzo

Profesor kineziologije Mario Valentić (31), bivši mister Hrvatske i uspješni televizijski glumac, svaki slobodni trenutak nastoji provesti u društvu obitelji, supruge, voditeljice Mirne Maras (33) i sina Nike, koji je prije dva dana navršio tri godine. Ove nedjelje Mario je spas od vrućine s Nikom potražio na Bundeku, prije ručka koji im je kod kuće spremala Mirna.

Mario sina tokom tjedna vodi u vrtić te ga iz njega preuzima prije večernjeg treninga. Tada dečki imaju sat i pol vremena samo za sebe, a uglavnom ih provode na otvorenom, u šetnji ili igri.

– Utorkom i četvrtkom više se družimo jer tada nemam treninge. Trudim se biti maksimalno prisutan u životu svoga sina, jer usprkos obavezama ne želim da raste bez mene. Vikendom smo najviše zajedno, uglavnom u prirodi jer ja ne volim vrijeme provoditi u zatvorenom prostoru – kaže Valentić.

Kao poznati pobornik zdravog života Mario će pozitivan stav prema tjelovježbi nastojati prenijeti i na potomka, premda ga ni na što ne namjerava siliti.

– Niko me svako jutro vidi kako vježbam, pa mi se zna i pridružiti. Siguran sam da će mu se to utkati u podsvijest. Ja ga ne forsiram, ali kad malo poraste usmjerit ću ga na plivanje i gimnastiku kako bi mu se razvila koordinacija. Nemam ambicija da mi sin bude vrhunski sportaš. Jedino ako to bude sam želio – kaže zgodni tata.

Sa zavidnom figurom Mario Valentić zašao je u svoje tridesete, a kako način života ne namjerava mijenjati njegovo će tijelo još dugo biti metom ženskih uzdaha.

– Treniranje je moj život. Kulturu zdravog života gajim od malih nogu, prije svega zbog zdravlja. Naravno da mi je tijelo i sredstvo za rad – ne mogu ljudima prodavati priču o zdravom životu, a sam biti zapušten. Ali treniram prije svega zbog sebe – priznaje Mario.

Valentić je otkrio i značenje uočljive tetovaže na svome poprsju.

– Ta je ruža podsjetnik na mladost i glupost, ništa više. Nema nikakvog značenja – napravio sam je sa šesnaest godina “iz fore”. Razmišljam kako je maknuti, ali još nisam pronašao rješenje nakon kojeg ne bi ostao ožiljak – otkriva Mario Valentić.

Foto: Damjan Tadić/CROPIX

Linker
18. travanj 2024 03:32