BRAD PITT

Pomirenje u Cannesu

Nakon što tri mjeseca nisu fotografirani zajedno, Angelina Jolie i Brad Pitt odlučili su stati na kraj tračevima o problemima u njihovoj vezi. Zvjezdani glumački par pojavio se u utorak, 19. svibnja, zajedno u Cannesu, gdje je paparazzima trebalo samo nekoliko sati da ih pronađu. Zatekli su ih u restoranu Michelangelo, gdje se okupila ekipa Bradovog novog filma „Inglourious Basterds“ uoči premijere na filmskom festivalu.

– Ona je snimala film, a ja sam morao čuvati djecu – objasnio je Brad Pitt zašto se posljednjih mjeseci nisu pojavljivali zajedno u javnosti. Nije poznato jesu li u Cannes, kao i inače, došla i njihova djeca, ali se zato zna da su njih dvoje u Francusku stigli odvojeno. Naime, Angelina još uvijek snima film „Salt“, a samo zbog Bradove premijere uzela je par slobodnih dana kako bi došla u Cannes. No, prije nego što se prepustila svijetu glamura, glumica je svratila do Haaga, gdje je prisustvovala suđenju Thomasu Lubangu Dyliou, optuženom za ratne zločine u Kongu.

– Nakon što sam odgledala dio suđenja, ustala sam u svojoj kabini i vidjela da me Dylio gleda. Mogu samo zamisliti kako je hrabroj djeci koja dođu svjedočiti protiv njega – opisala je Angelina svoj dan u Haagu.

Kako će Brad imati brojne promotivne obveze, u Cannesu će pronaći vremena da se odmori, a nakon nekoliko dana provedenih u bajkovitom Hotel Du Capu, zvjezdani par vratit će se u Ameriku. Angelina na snimanje filma, a Brad čuvanju djece.

Linker
02. svibanj 2024 05:58