PAMELA ANDERSON

Polugola na izložbi

Pamela Anderson šokirala je publiku na prestižnoj umjetničkoj izložbi. Naime, zvijezda serijala “Spasilačka služba” pojavila se samo u kratkoj pripijenoj majici i donjem rublju.

41-godišnja zvijezda, koja ima dva sina s bivšim suprugom, rokerom Tommyjem Leejem, činila se nesvjesna znatiželjnih pogleda koje je izazvala kontroverznom odjećom na izložbi Art Basel na plaži u Miami Beachu. Rado je pozirala fotografima naslanjajući se na slike i ponosno pokazujući razodjenutu stražnjicu.

-To je bilo nevjerojatno. Njezina odjeća bila je prikladnija za zabavu u nekom Playboyevom pansionu nego za bitno umjetničko događanje – izjavio je jedan od očevidaca Pamelinog neuobičajenog imidža. Zvijezda je uskladila svoje narančasto i crno donje rublje i sivu majicu bez rukava s ružičastim cipelama s potpeticama i torbicom na kojoj se nalazila aplikacija Campbell’s Soup, odajući tako počast revolucionarnom američkom konceptualnom umjetniku iz 60-ih, Andyju Warholu.

Ostale zvijezde na izložbi, uključujući i partijanericu Paris Hilton, priključile su se izložbi nazvanoj Jesus Is My Homeboy, na kojoj su prikazana djela poznatog fotografa i redatelja Davida LaChapellea. Pamela je nedavno potpisala ugovor s britanskom dizajnericom Vivienne Westwood, kojoj će biti zaštitno lice kampanje za kolekciju proljeće/ljeto sljedeće godine.

Gordana Kolanović

Linker
26. travanj 2024 14:08