PR
NJEGA KOŽE

Poliklinika Nola savjetuje neinvazivnim tretmanima njegovati kožu kao što to čini i Jelena Rozga

Posebno pred nastupe Jelena Rozga svoje lice, vrat i dekolte prepušta u ruke dr. sc. Ivani Noli, spec. dermatovenerologinji, dugogodišnjoj liječnici i prijateljici koja joj uvijek preporuči neki od neinvazivnih tretmana za osvježenje i bolji tonus kože. Ovoga puta odlučile su se za kombinaciju mezoterapije i nježnog kemijskog pilinga, a osim nje Jelenina omiljena kombinacija je i tretman matičnim stanicama i infuzija kisikom.

Kožu valja njegovati na najbolji mogući način, i to ne samo zbog toga da izgledamo ljepše i mlađe već zato jer je ona najveći čovjekov organ, naše ogledalo. Na koži je lako iščitati kako živimo i brinemo o sebi, a u zagrebačkoj Poliklinici Nola savjetuju njegovati kožu neinvazivnim tretmanima nakon kojih će ona izgledati ljepše, nježnije, sjajnije i bit će zdravija.

PR

Zbog čestih nastupa, a posebno sada, pred božićne i novogodišnje nastupe, na tretmane u Polikliniku Nolu došla je i jedna od najpopularnijih hrvatskih pjevačica Jelena Rozga, dugogodišnja klijentica Poliklinike Nola. Dočekala ju je dr. sc. Ivana Nola, spec. dermatovenerologije, koja joj je nakon kratkog uvodnog razgovora i konzultacija savjetovala nekoliko tretmana za neinvazivnu njegu lica i dekoltea.

Naša Jelena ima nježnu kožu stoga joj gotovo uvijek preporučam neinvazivne tretmane za njegu. Pred njene nastupe je to najčešće tretman mezoterapije za lice, vrat i dekolte tijekom kojeg koristimo koktel vitamina i hijalurona. Ova terapija je namijenjena koži koja je dehidrirana, smanjenog tonusa i elastičnosti. Njome se poboljšava cirkulacija i osvježava koža tretiranog područja. Taj tretman završavamo nježnim kemijskim pilingom koji ne ostavlja tragove na koži, a daje sjaj. U kombinaciji s mezoterapijom, ovaj tretman nazivamo MezoGlow jer je koža nakon njega njegovana, baršunasta, zategnuta i nema na njoj nikakvih tragova. Make-up se može nanijeti na lice odmah nakon tretmana ispričala je dr. sc. Ivana Nola, spec. dermatovenerolog.

PR

Osim mezoterapije i kemijskog pilinga, dodaje dr. sc. Ivana Nola, popularnoj se pjevačici, ovisno o stanju kože i potrebama, preporučuju i tretmani infuzije kisikom, a odnedavno i tretman matičnim stanicama koji se radi neinvazivnosti mogu raditi i jednom tjedno.

Tretman matičnim stanicama se koristi za usporavanje procesa starenja kože, za tretiranje sitnih bora i za cjelovito pomlađivanje kože. Ova vrsta tretmana kombinira se s ostalim tretmanima pomlađivanja, a mi ga Jeleni kombiniramo s tretmanom infuzije kisikom. Tretman se može koristiti i samo za poboljšanje mikrocirkulacije i revitalizaciju kože. Nakon samo jednog tretmana koža postaje čvršća, pomlađena, blistava i svježaobjasnila je dr. sc. Ivana Nola, spec. dermatovenerolog.

Besprijekornog tena i nasmijana, čak i našminkana nakon tretmana, Jelena Rozga je izrazila veliko zadovoljstvo rezultatom tretmana na licu, vratu i dekolteu.

Godinama sam vjerna dr. Ivani Noli. Njeno stručno mišljenje, savjeti i tretmani koje mi predloži i napravi na mom licu, pa i tijelu, znače mi jako mnogo jer sam uz nju potpuno opuštena. Znam da rezultati neće izostati i da će mi koža biti osvježena, da ću izgledati dobro. Mnogo putujem, nastupam, nekada i premalo spavam, neredovito se hranim, a to se sve vidi na koži. Zato je tu moja dr. Nola i njen tim u Poliklinici Nola gdje se, iskreno vam kažem, osjećam kao kod kuće rekla je oduševljena Jelena Rozga.

Linker
29. studeni 2022 04:42