AFP/Cropix
GLAVNI OSUMNJIČENI JE NJEN DEČKO

Pokrenuta istraga zbog neobjašnjivih ozljeda Bobbi Kristine Brown

Dok se kći preminule pjevačice Whitney Houston i dalje bori za život, u javnost izlaze novi detalji koji upućuju na to da se možda ne radi o nesretnom slučaju, piše People.

Pokrenuta je istraga, uključujući moguću uporabu droga i prikrivanje dokaza – otkrio je izvor blizak obitelji.

U centru istrage našao se njen dečko Nick Gordon, nakon što su liječnici upozorili policiju da Bobbi Kristina (21) ima neobjašnjive ozlijede.

Više izvora potvrdilo je da je par bio u turbulentnoj vezi, punoj nesuglasica i svađa, zbog čega je njena obitelj bila vrlo zabrinuta.

– Obitelj je smatrala da je on emocionalno zlostavlja. Njeni prijatelji i obitelj pokušali su ju nagovoriti da prekine tu vezu jer su smatrali da Nick loše utječe na nju. Bojali su se da ju previše kontrolira i svi su smatrali da je s njom samo zbog novaca – otkrio je prijatelj obitelji.

Kći slavne pjevačice pronađena je 31. siječnja bez svijesti u kadi, a i dalje se bori za život, iako liječnici obitelji ne daju mnogo nade da će se oporaviti. Boje se da je došlo do trajnog oštećenja mozga, s obzirom da je Bobbi Kristina bila bez kisika između 2 i 5 minuta.

Iako su prije tri godine Whitney našli mrtvu u istoj situaciji, u krvi Bobbi Kristine nisu pronađeni narkotici, kao što je to bio slučaj s njenom majkom. Uz nju su cijelo vrijeme članovi uže obitelji, ali njen dečko Nick nije viđen već nekoliko dana.

Par je započeo vezu kratko nakon Whitneyjine smrti 2012. godine, a mnogi njihovu ljubav nisu odobravali jer je Whitney pružila dom Nicku kad je imao samo 12 godina pa su na njihov odnos svi gledali kao na odnos brata i sestre.

Bobbi je nedugo nakon što su započeli vezu napomenula da Nick nikada nije bio posvojen i da oni nisu u krvnom srodstvu te da smatra da bi njena majka odobrila njihovu vezu. Ipak, obitelj nije odobravala, a navodno se njihovoj ljubavi najviše protivila Cissy Houston, majka preminule Whitney, koja cijele dane provodi uz bolnički krevet svoje unuke.

Linker
26. travanj 2024 09:30